Aj min rygg.

publicerat i Denise, Högtider, Kevin 6 år;
Vi handlade på oss massa ljus, både doftljus och lite runda blockljus eller vad man ska kalla dem. Vi handlade även på oss lite julstjärnor, en ny termos, två ljuslyktor i form av röda stjärnor, en slickepott och äppelurkärnare, fyra stycken ljusstakar och lite annat smått och gått, och allt gick på strax över trehundra kronor. Win!

Så ni ska få se hur det blev när allt är klart och sitter på rätt plats. Andreas kommer hem senare ikväll och jag är osäker på om vi orkar fortsätta med julstöket då eller om vi spar det tills imorgon igen, för min rygg är verkligen helt paj just nu. I förmiddags dammsög jag hela huset och dammade. Och direkt efter det så åkte julmusiken på och lite av pyntet kom fram. Och för tillfället letar jag febrilt efter en sexkantsnyckel för att ändra läget på barnsängen. Huwa.

Kevin dricker glögg som en galning, snart tror jag att det sprutar glögg ur öronen på honom om han inte passar sig.

Massa att göra och stå i helt enkelt. Men imorgon ska allt vara klart i alla fall. Och som vanligt bjuder jag på magbilder lite senare ikväll... om jag fortfarande står upp då det vill säga, annars så får ni snällt avvakta till imorgon... Haha.
 


Förra årets julbild.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jennifer:

Sikken söt liten tomte :D

Kommentera inlägget här :