Allt som hänt under kvällen.

publicerat i Denise, Kevin 6 år;
Nu får jag det att låta som jag ska berätta något enormt kul eller spännande. Men tvärt om så är det en helt ointressant kväll som hänt oss med inslag av lite humor då...

  • Grannen plingade på dörren tidigare ikväll, Kevin öppnade dörren och släppte in honom i hallen och han stod förskräckt när han såg mig inlindad i enbart en handduk. - Ja jag hade precis gått ut ur badet. Han ska vara glad att han inte kom två minuter tidigare... (Måste bara påpeka att grannen är runt nio och ville låna en skruvmejsel och Kevin visade honom vägen till köksskåpet där vi förvarar 1% av våra verktyg, resten är utspridda i lägenheten och jag har ingen aning om var...) Han gick ganska snabbt efter han kommit.
  • Jag har kollat på Så mycket bättre. Gillar fan Darin, trots att jag vägrar att erkänna det för er. Men å andra sidan gillar jag alla förutom Olle och Sylvia i den där serien.
  • Jag har blivit rädd för att nysa och tänker varje gång en nysning är påväg att "nu går vattnet", vilket jag verkligen inte har tid för just nu. Och då kan jag räkna mina nysningar till typ tjugo bara idag, vilket innebär tjugo panikslagna ögonblick under en dag...
  • Jag har tänkt på att jag går in i vecka trettioåtta imorgon. Helt-sinnessjukt vad fort tiden går. Tiden får absolut inte gå lika snabbt när donnan väl kommit.
Som om att tiden inte gått fort redan som det är. I början på nästa år firar jag sju år som mamma. Det känns inte som jag haft ett liv innan barnen... Allt innan barnen ser jag i svartvitt, men allt efter barnen ser jag i färg, hur sjukt är inte det...!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

Förstår precis hur du menar. Kram

2:a kommentar, skriven , av Jennifer:

Darin är bra och uggla! men nej sylvia är så divig!! men men. så mycket bättre är riktigt bra :)

3:e kommentar, skriven , av Caroline:

Darin alltså hur kan man inte gilla honom efter denna säsong av Så mycket bättre? Jag har aldrig och då menar jag aldrig varit ett fan av den människan men nu jösses vad duktig han är och jag kan stolt erkänna att jag tycker det för hela världen. Den killen vet vad han gör! :)

Kommentera inlägget här :