Återkontroll.

publicerat i Julie 0-2 månader;
Idag åkte vi in på återkontrollen på Huddinge. Då vi åkte hem innan tjugofyra timmar så fick vi passa två återkollstider, en idag och en den 27:e. Så idag åkte vi in och tog PKU-test och kollade in om hon hade gulsot och hur pass bra hon ammades.

Det blev en lång dag. Hon skötte sig utmärkt inne hos sköterskan som tog hand om oss och pep bara en kort stund när hon blev stucken i handen. Med tanke på att mätaren på kroppen inte visade någon större förändring på gulsotet så passade hon på att ta ett blodprov för att se om det verkligen inte var någon gulsot under hennes röda hudton. Hon föddes ju näst intill lika röd som en indian, så röda blodkroppar hade hon väldigt gott om. Men vi fick berättat för oss att levern skulle ta hand om det mesta av de röda blodkropparna de närmaste dagarna.

Hur som haver. Efter återkollen så åkte vi och handlade lite julklappar. Vi promenerade och promenerade. Tillslut satte jag mig på en parkbänk med Julie inne på köpcentret och lät Andreas handla det sista.
 
På vägen hem hörde dem av sig från Huddinge då gulsoten visats i högre skala då dem testat blodprovet. Så vi fick ännu en tid till på tisdag, och om hon blir sämre så ska vi själva höra av oss. Så nu blir det till att klocka alla mat-tider och ligga naken i fönstret på våra magar i några dagar fram till den tjugofemte. Lilla tjejen. ♥
 
Förhoppningsvis försvinner den av sig själv. Men nu blir det några utflykter till Huddinge i veckan.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mormor:

Sötnos

2:a kommentar, skriven , av anna:

så liten och söt hon är:) Har dom vart så små?;) det går säkert bra för henne. kram

3:e kommentar, skriven , av Riccie - Mamma till Knodden 3veckor:

Men hjälp så söt hon är då!! Lilla dockan!

4:e kommentar, skriven , av Sandra :

Så liten och fin hon är!:) hoppas allt löser sig och att hon inte blir sämre!:) hur mår du nu efter förlossningen? Ha en riktigt bra jul!

Svar: Ja på bättringsvägen är hon absolut. Hon har lite gulnade ögonvitor men det känns inte som det kommer utvecklas till någonting värre, och det trodde inte dem på BB- supporten heller.
just nu mår jag sjukt bra. Har lite ont i stygnen när jag går bara, men annars har jag ingenting att klaga över. Okej, brösten är lite ovanligt stora också ;D Men förhoppningsvis slutar dem ömma snart också :)

God jul på er också <3
Kram!
Denise

Kommentera inlägget här :