Dagens middagstips.

publicerat i Denise, Kevin 6 år, Mat;
Jag ställde mig och städade upp här hemma några minuter innan Andreas stack till jobbet nu på eftermiddagen. Det känns verkligen som jag är sjukt bakis idag med snoret som trycker i näsan och hostan som blir värre och värre för varje gång jag utövar min groteska hostsång, och mitt huvud som känns som det går i slowmotion. 
 
Somnade som sagt om vid åttasnåret och sov till halv ett när jag insåg att tandläkartiden blev inställd. Det var en himla tur att Kevin åt en ordentlig frukost imorse och att det fanns äpplen tillgängliga i köket för honom vid fruktstundstiden.

Hur som haver så hade jag ingen lust att laga middag idag. Så jag rotade i frysen och fann en påse med potatisplättar. Win. Så här är dagens middagstips.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Haha du är så rolig, bästa middagstipset jag läst :P

2:a kommentar, skriven , av Sandra Olofsson:

Himla roligt hur olika folk kallar saker. Det heter ju potatisbullar! Inte plättar. Det enda som har plättar i sig är miniversionen av pannkakor....ja, enligt mig dårå. Haha :) Förövrigt är potatisbullar jävulskt underskattade :D

Svar: HAHA! Sandra, du har rätt! Det heter bullar. Jag har alltid kallat det för bullar, men måste ha fått hjärnsläpp eller något ;) Det står ju tillock med potatisBULLAR på felixpaketet ffs! haha!
Denise

3:e kommentar, skriven , av Sandra:

Hahahaha, du anar nog inte hur mycket du fått mig att garva! Ja, du kan ju iallafall fint skylla på den grötiga graviditetshjärnan man får som gravid. ;)

"Mjölk i brösten och gröt i huvudet" som man så fint säger. ;p

Kommentera inlägget här :