December.

publicerat i Denise, Kevin 6 år, Mat;
December måste vara rena drömmånaden för alla elbolag. Vi har i alla fall en hall-lampa, en julstjärna i vardagsrummet och ljulstaken tänd dygnet runt nästan. Nåväl, vi skulle ju kunna släcka dem på dagen, men jag tycker det ser så mysigt ut när det är lite lampor tända även under dagarna.

Jag undrar hur mycket elbolagen tjänar under december månad egentligen. Det lär ju vara kopiöst mycket mer nu än under resterande året i alla fall.

Andreas stack och jobbade vid femsnåret och jag ställde mig och gjorde middag i form av råriven rödkål, rårivna morötter, äpple och bacon i en salig blandning. Det blev riktigt gott. Har ätit det en gång tidigare, fast denna gång lät jag grönsakerna koka i buljong till all vätska reducerats. Blev otroligt gott och riktigt schysst med den salta baconsmaken som kontrast till den söta kålen och moroten.

Imorgon har jag bara disken kvar och så ska jag starta en tvättmaskin om jag orkar, haha. Kevin har inte kissat i sängen på över en vecka så jag har absolut inte samma behov av att tvätta varje dag som innan. Han är så himla duktig min krabba. ♥

Händer det en olycka så är det oftast en gång i veckan nu till skillnad mot flera olyckor per natt som förut. Min älskade stora, duktiga unge.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emily:

Vad duktig han är. :) Och vad skönt det måste vara för er att slippa tvätta sängkläder varje dag.
Kul när det drar åt rätt håll :)

2:a kommentar, skriven , av jennie:

haha ja men verkligen..de är mer ett hån än till hjälp i sånna lägen. Hoppas du hittade på någon vettig läkare som du fått hjälp av..dom växer ju inte heller på träd precis. Men nu har du inte långt kvar iaf sen har du föräldrapenningen men de är så surt såhär innan när man inte ens har möjligheten till att arbeta. Hoppas förlossningen går bra :)

Kommentera inlägget här :