Det slog mig precis - jag är tvåbarnsmamma.

publicerat i Barnen, Julie 0-2 månader, Kevin 6 år;
Gud vilken duktig tjej jag har. Och vilken duktig pappa. Och enormt duktig storebror. Det slog mig precis att jag är tvåbarnsförälder, hur sjukt är inte det.

I natt vaknade Julie två gånger och åt i drygt en halvtimma båda gångerna. Det märks att brösten inte riktigt är vana vid trycket från en liten mini-me. Annars har hon sovit hela natten och sover fortfarande. Jag vaknade själv nu vid tio. Andreas har varit uppe och fixat frukost till Kevin, bytt alla blöjor under natten, städat undan lite och ringt några viktiga samtal.

Det känns helt underbart att vara utvilad för första gången på ... gud vet när. Nu känns det som jag har energi över till att städa iordning och göra rent här hemma, packa upp BB-väskan och all annan packning som vi drog med oss. Vi får besök idag av Andreas dotter som jättegärna ville se sin syster. ♥♥ Älskade ungar. Så hon kommer framåt två så då ska vi mysa lite tillsammans.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mini:

Men vilken liten sötnos! :D

Kika gärna in på min blogg! :)
Big kisses from Mini.

2:a kommentar, skriven , av anna:

Vad skönt att hon sover så bra. Kram

Svar: Haha det var tydligen ett dåligt tecken när de sov bra i början. Så vi har fått väcka och mata henne på utsatta tider. Men det är skönt att vi fick den informationen nu i alla fall och inte senare :) Kram.
Denise

3:e kommentar, skriven , av Jennifer:

Men sååå söt! grattis så jätte jätte mycket och jag hoppas ni kommer få en fin tid tillsammans hela familjen :D

Svar: Tusen tusen tack Jennifer <3
Denise

Kommentera inlägget här :