En mysig torsdag.

publicerat i Bilder, Julie 0-2 månader;

Allt är helt fantastiskt med Julie. Men det känns som att man missar så mycket när man inte spenderar varje minut och sekund med henne. Idag tog vi premiäråket i vagnen. Jag har använt mig av bärsjalen hela tiden annars, men att ligga med babynestet i åkpåsen mysigt nedbäddad i vagnen visade sig vara en hit det också.

Idag var vi nere på apoteket med mormor och tog en tur till gammelmormor som blev helt förälskad i Julie. Hon gav även Julie femhundrakronor i välkommen till världen-pressent och sa åt oss att köpa blöjor för pengarna. Haha, älskade mormor, så blöjor kommer vi absolut köpa! ♥

När jag kom hem så kom blivande Gudfar med familj över på besök . Dom hade med sig en jättefin spegel som damen kommer kunna kika på sig själv med när hon blir stark nog i nacken. Och superfin nalle, samt underbara tulpaner som står på köksbordet.
 
Just nu ligger tjejen och sparkar och har sig. Igår blev hon redan en vecka, lilltjejen.
Imorgon ska vi iväg på en premiär till BVC och väga henne. Det blir Lill-Marie som hade hand om mig som barn och även Kevin - som kommer ha hand om Julie också. Underbart!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jennifer:

Fina bilder! :)

2:a kommentar, skriven , av Denice:

Hej! Fin header!

3:e kommentar, skriven , av Sotnosen!:

Det var fina bilder med snutten! ;-)

Kommentera inlägget här :