En riktig barnvecka.

publicerat i Barnen;
Andreas dotter har kommit till oss nu och ska stanna en hel vecka. Det ska bli jättemysigt att ha båda barnen här även fast det är en väldigt osäker vecka. Men hellre en vecka nu innan jul än en vecka efter jul om man ska tro på när den beräknade födseln inträffar. Kevin åker ju till sin pappa nästa helg någon gång och blir borta till nyår och då hoppas vi på att syster har kommit till världen lagom när han kommit tillbaka.

Ungarna är inne i rummet och leker och öppnar tjejens chokladkalender. Hon är nog ganska nöjd över att få öppna tolv luckor på en gång, haha. Andreas har stuckit till jobbet och så fort middagen lagt sig till rätta i magarna så ska godis och chips plockas fram och så ska vi mysa ner oss i soffan tillsammans med en rolig film. Imorgon är tanken att vi ska ut i snön tillsammans. I alla fall en liten stund på förmiddagen så ungarna får leka av sig. 
 
Vi får se imorgon vad dem tycker om den idén.
Annars smiter vi ner på coop och leker i lekparken där.

På måndag ska Kevin ta hem en klasskompis också. Hon har frågat varje dag om hur många dagar det är kvar till hon får komma hem till Kevin. Så vi har haft nedräkning tills måndagen. Jag tänkte att det passade jättebra för henne att komma nu när ändå Andreas dotter är här också. Så kan alla tre underhålla sig själva, ute eller inne på rummet.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Fanny:

Superfin bild!!!! :))

Svar: Tusen tack Fanny! <3
Denise

2:a kommentar, skriven , av anna:

Mysigt ni har:-) Jobbigt att Kevin ska vara borta ett tag samtidigt så blir det ju så när man bor på olika håll. Kram

Svar: Ja det är hemskt jobbigt att han blir borta över jul i år. Men det är nog skönt för honom att fira med pappa och syskonen ändå :)
Kram!
Denise

Kommentera inlägget här :