Fredag.

publicerat i Denise;
Somna klockan tio? Vad trodde jag egentligen... Enormt naivt tänkande från min sida helt enkelt. Seriöst.
Vid tio så släckte jag i alla fall ner all teknik och låg och kramade min kudde i hopp om att få somna. Men ni som läst bloggen ett tag vet att det troligtvis krävs en stekpanna eller ett kylskåp från en hög höjd för att få mig till att sova mer än tio minuter innan klockan ett på natten, trots bristande sömn nätterna innan.
 
Så vid elva satte jag på datorn igen efter att ha tumlat runt i sängen värre än en torktumlare. Jag började med att googla lite goda friteringsrecept. Det är tydligen någonting man kan bli jättesugen på som gravid mitt i natten. Tack och lov så hade vi ingen olja hemma så att jag kunde inte ta mina cravings till nästa nivå. Och idag är jag inte ett dugg sugen på fet mat längre - så det blir inget sånt till middag trots att jag planerat ut detta i minsta detalj, thank god. Snacka om att gå från noll till hundra - tillbaka till noll.

Så för att minska mitt sötsug efter flott och fett så satte jag mig i köket vid ettsnåret i natt och käkade råa oskalade morötter med smak av jord och ringde Andreas som stod på jobbet och var tvungen att beklaga mig...

Ja, så vid halv två somnade jag nog!
 
Men nu är det äntligen fredag.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Caroline:

Oskalade morötter lät inte sådär super gott ;)Hoppas ni får en trevlig helg! :)

Svar: Haha det var sjukt äckligt faktiskt :p Därför var jag tvungen att äta två för att se om det stämde med jordsmaken.. och det gjorde det ;DKram!
Denise

2:a kommentar, skriven , av anna:

Hahaha...snyggt å sitta i sängen å käka typ pommes mitt i natten:-P

Svar: Haha nja, jag avstod från allt som har med fet mat att göra - Morötter fick duga...;) Kram!
Denise

3:e kommentar, skriven , av Sandra:

Härliga fredag! :D Nu blev ju jag sugen på friterat! Friterad kyckling, och räkor, och biff, åh. Dags att sticka till en kinesisk resturang kanske?...

Ska nog försöka stå emot. Bäst det, för hälsans skull! Haha.

Svar: Haha ja jag avstod också. Måste ha fått en riktig knäpp igår som var sugen på friterat. Vanligtvis är jag inte alls sugen på sån typ av mat. För vår del blev det Makaroner och köttbullar istället, haha. Men det är ju typ samma ;)
Denise

Kommentera inlägget här :