I-landsproblem.

publicerat i Denise, Mat;
Jag tvivlar på att jag är den enda här i Sverige som snyftar över att jag "inte har någon mat hemma".
Idag tog jag mig i kragen när jag sa detta och rensade ut i skafferiet. Och fy-faan vad jag har mat hemma nu helt plötsligt. Helt sjukt vad vårt skafferi sväljer till att börja med. Jag hittade FEM öppnade och två oöppnade paket av Go-greens gula ärtor. Så vi kan leva på fläskfri ärtsoppa i två månader framöver om vi skulle vilja.

Jag hittade också kryddor från 2011 - undrar om kryddor är lite som ost. Det blir bättre med tiden...?!
Nej ärligt talat så slängde jag dem i soporna tillsammans med massa annat skit som vi sparat på. Som ett paket med spagetti som inte ens räcker till en portion åt Kevin? Värt att spara på?

Här är i alla fall liten bråkdel av allt jag hittade i skafferiet. Tror det är två av sex hyllor jag fick plats med på diskbänken.


Sjukt mycket blev det i alla fall. Så innan man gråter över att man inte har mat hemma så bör man kanske kika i skafferiet...?!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emily:

Haha, gjorde en såndär rensning för ett tag sen, och jag kan säga, det var värre för oss. Hittade något gammalt kryddpaket (eller om det var varma koppen) från 2007. Haha. Så man ska nog göra en sån där titt i skafferiet lite då och då. OCH kolla datumen! :D

2:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Känns inte som att det räcker att öppna skafferiet utan här hemma gäller det nog att kolla längst in och det är ju lite jobbigt :P

Kommentera inlägget här :