Julgranen.

publicerat i Högtider, Kevin 6 år;
Kevin hade tidigare i förra veckan beslutat sig för att vara jultomte i årets luciatåg. Så min tanke har aldrig funnits i att bygga upp förra årets dräkt som Andreas sydde ihop på en kväll dagen innan lucia förra året. Men idag kom Kevins fröken fram till mig idag och meddelade stolt att Kevin sagt att han skulle vara julgran i årets luciatåg.

"Jaså" var det enda jag fick fram. För tidigare förra veckan var det tomte som gällde. Men nu har vi i alla fall rotat ut julgransdräkten och insett att den behöver sys på lite glitter och julgranskulor.

Så imorgon ska Kevin få vara den sötaste (och troligtvis den enda) julgranen i luciatåget. Halv åtta så ska barnen vara ombytta och klara. Så det blir en snuskigt tidig morgon imorgon.
Stackars morgontrötta Kevin...
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra :

Men åh vilken fin och unik dräkt! :) superfin verkligen, klart han ska vara julgran ju :)

Svar: Haha ja det är klart att julgranen hör till i luciatåget ;)
Denise

2:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Åh så sött, finaste julgranen jag sett :)

Svar: Haha, tusen tack Mathilda :) <3
Denise

3:e kommentar, skriven , av Caroline:

Hur gullig får man lov att vara? :) Härligt med nya filurer i luciatåget :) julgran var nåt helt nytt för mig. Tummen upp!

Svar: Haha det är helt och hållet Kevin som beslutat att julgranen också ska vara med i luciatåget :p Nästan en självklarhet för hans del :P
Denise

4:e kommentar, skriven , av Wiilow [Foto Tankar Känslor]:

Åhh så otroligt sööööööt!

5:e kommentar, skriven , av Mikaela-Mamma till Ludwig :

Åh va gullig, julgran i luciatåget har jag aldrig sett förr, jätteroligt med nya figurer och dräkten var ju jättehäftig :)
Kram!

Svar: Haha ja det var lite annorlunda med en julgran ;) Föräldrarna som tittade på luciatåget uppskattade dräkten också :pKram!
Denise

6:e kommentar, skriven , av Jossan:

Haha, va söt han är!

7:e kommentar, skriven , av Jennifer:

haha men så söööt! va kul att vara nå annat :D

Kommentera inlägget här :