Konsten att gå in i väggen.

publicerat i Denise;
Det finns ett uttryck som kallas att man gått in i väggen när man anses vara överarbetad eller stressad. Sen finns det bildliga uttrycket till samma mening. Alltså att bildligt talat gå in i väggen. Det hände mig nyss. Jag låg i sängen och hade faktiskt somnat och vaknade av att jag var kissnödig. Från sovrummet till toaletten så är det rakt fram, höger, rakt fram - framme. Så jag brukar blunda den vägen när jag är trött och känner med fötterna när jag närmar mig.

Man måste gå över en tröskel vid barnens dörr för att komma ut i hallen och i slutet av hallen befinner sig toaletten och jag var helt övertygad om att jag känt tröskeln under fötterna i mitt zombieliknande tillstånd. Men så var inte fallet. Jag hade inbillat mig eller drömt att jag känt tröskeln under fötterna, för när jag vänder kroppen och ska ta steget åt höger så smäller jag näsan i den korta lilla väggkanten som finns innan dörren till barnens sovrum. Och vilket uppvaknande. Vi kan säga att temat på uppvaknandet gick i färgen röd när näsan började spruta blod. Eller ja droppa blod snarare. Och jag fick äran att bli en snigel med pappersspröt ur näsan. Nu har blodet slutat droppa och jag har en smått ont ömmande näsa och är pigg då jag troligtvis bara fick sova i närmare fyrtio minuter innan jag blev kissnödig...

Jag får sluta dricka ur min nappflaska på kvällarna. Alltså inte bebis-nappflaska utan min halvlitersflaska med vatten som jag fyller på minst en gång per natt. Den ställer bara till med problem.
 
// Nu säger snigeln god natt igen och hoppas på att kunna somna om.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emily:

HAHA. Förlåt att jag skrattar, men detdära var väl lite onödigt? ;)

2:a kommentar, skriven , av anna:

Haha...nä fy du måste ju ha blivit jätte förvånad. Kram

3:e kommentar, skriven , av Mathilda:

Ajajaja, stackars liten. Har själv gjort samma sak någon gång för mycket. Jag hoppas du får sova gott!

Kommentera inlägget här :