Ring klocka, ring.

publicerat i Bilder, Denise, Högtider, Julie 0-2 månader;


Det känns absolut inte som nyårsafton. Mer som slaskafton då regnet slår som spön i backen och snön smälter bort och vägarna är istäckta. Men vi drog iväg på en middag hemma hos mina föräldrar och fick äta oss mätta och belåtna. Underbara mamma som först igårkväll fick veta att vi skulle komma över och ändå kunde komponera något så gott till oss alla. Till efterrätt blev det saffranspannkaka och jösses, efter den så rullade jag hem. Bokstavligt talat.
 
Julie ligger och sover sig förbi sin andra högtid som hon uppenbarligen inte kommer fira med oss. Hon och John Blund är numera bästa vänner. På andra plats kommer mina bröst och därefter jag och Andreas på en delad tredjeplats.

Vår lilla familj är i alla fall hemma nu i hemmets trygga vrå igen. Och vi myser innanför slutna dörrarna till nyårsraketerna som avfyras utanför. Det blir absolut ingen vistelse ute vid tolvslaget utan vi kikar nog ut genom fönstret om vi skulle orka hålla oss vakna fram till dess. Jag klagar absolut inte utan finner det otroligt skönt att slippa stå i regn och rusk för att glo på något jag sett sedan jag var barn. Jag förundras mest över att folk inte tröttnar på att smälla av någonting som skadar både fulla människor och de stackars djur som är skotträdda.


Men ja,
GOTT NYTT ÅR - VÄLKOMMEN HIT 2013.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Riccie - Mamma till Lykke 4veckor:

Gott nytt år!
Låter som ett perfekt sätt att fira kvällen! Vi gör det samma med Julmust och mysiga filtar i soffan framför TVn! =)
Kram kram

2:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Gott nytt år! Jag hoppas ni får ett riktigt fint år tillsammans. Kramar

Kommentera inlägget här :