Städmani och massa nya bloggbesökare.

publicerat i Denise;
Det är väl konstigt hur lite hormoner i kroppen kan förändra en person så mycket. Förutom humörsvängningar så har jag fått ett enormt stort behov av att ha rent och städat runt omkring mig hela tiden. Googlar man på det så kallas det för att "boa" nu innan bebisen kommer. Förhoppningsvis fortsäätter jag att boa efter bebisens ankomst också. Med lite rutin kanske man kan få in ett städmönster istället för att ha det hängandes över en som ett tvång. Men det är konstigt hur lite hormoner kan göra så man knappt känner igen sig själv.

Och nu över till någonting annat. Finns det någon som vill komma till erkännande som har gett mig lite mer bloggbesökare än vanligt? Typ 150 personer mer än vanligt för att vara exakt. Något säger mig att en länkning ligger ute på någon annans blogg, annars skulle väl inte den här tillströmningen av besökare hux flux från ingenstans bara få för sig att besöka min lilla blogg? Inte för att jag tycker det är tråkigt med fler besökare. Nej, tvärt om så är det enormt roligt. Jag finner det bara lite underligt att alla 100-150 väljer att komma in på min blogg just idag.
 
Om en länkning är given så vill jag bara säga tack.
Om så inte är fallet så får jag också passa på att skriva, välkomen in i värmen.
 

Ser ni mitt mönster på fem inlägg per dag förresten? Den dagen jag slutar uppdatera så ofta, den dagen vet ni nog vad jag sysslar med.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

hahaha, oj det var en ordentlig ökning:)

Läste oxå om det där med att boa, tyckte det lät lite roligt men det stämde ju

Svar: Haha ja jag blev enormt förvånad när jag kollade hur det stod till. Men alltid roligt och välkommet med nya besökare, men man vill gärna veta var dem kommer från, nervös som man är :P
Haha ja boa gör jag hela tiden nu känns det som. Möblerar jag inte om någonstans, så flyttar jag på småsaker eller dammar. Aldrig är man stilla längre perioder ;P

Kraaam!
Denise

2:a kommentar, skriven , av Naliie:

Dags och kläcka snart!! :D
Hälsa sötnosen Kevin också :)

Svar: Jag hoppas verkligen det =P Orkar snart inte gå med magen längre. :)
Jag ska absolut krama om grabben från dig Natta! :)
Denise

3:e kommentar, skriven , av Emelie:

Jag hitta hit nyligen :) vet inte om du minns mig men vi träffades några gånger när jag gick på gymnasiet i nynäs! Emelie med Wilma :) grattis till den kommande bebisen, roligt! Jag fick en son i september ;)

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Kul med nya besökare! Jag kom hit genom blogstart iaf, så det kanske har påverkat lite? :)

Hur kommer det sig att du skriver 5 inlägg per dag förresten, har du bestämt dig för att göra det eller har det bara råkat bli så?

5:e kommentar, skriven , av Caroline:

Vad kul med massa nya besökare... fast det hade ju vart spännande att veta vart dom kom ifrån ;P

Svar: Haha ja det hade ju varit det :p Men man kan uppenbarligen inte få allt man önskar här i världen ;D
Denise

6:e kommentar, skriven , av Caroline:

Förresten du har inte deltagit i någon tävling och blivit länkad som vinnare? :D

Svar: Inte vad jag kan minnas... Brukar inte ställa upp på tävlingar då man oftast måste "göra massa" för att få vara med och delta... och förresten brukar man väl bli kontaktad via mail eller en kommentar i såna fall? =P Haha.
Denise

7:e kommentar, skriven , av Caroline:

Ja det är klart, men den som håller i tävlingen kanske inte har hunnit så långt ;) annars kanske du har kommenterat en välbesökt blogg med en intressant kommentar eller nåt så folk blev nyfikna på dig :)

Svar: Haha... ja det skulle vara den välbesökta bloggen i såna fall. Jag kikar ju in på miljontals bloggar per dag, men känns typ bara som jag kommenterar de "gamla vanliga" -favoriterna - (typ din). Men visst händer det att man skickar iväg en och annan kommentar till någon annan också. Men väldigt sällan. Det är väl om personen kommenterar hos mig först som jag väljer att svara personligt i personens blogg =P
Kram.
Denise

8:e kommentar, skriven , av Caroline:

Smickrande kära du :) Hehe

9:e kommentar, skriven , av Emily:

Jag länkade till dig för ett par dagar sen, när jag skrev upp "gissa-listan" i min blogg. Men jag tror ju knappast det skulle göra SÅ mycket skillnad. Har inte jättemånga besökare på min blogg.
Men kul för dig och hoppas det håller i sig :))

Kram!

Svar: Haha ja jag såg att du länkat, plus en annan tjej vars blogg jag läser - så tack! :) Men det kändes ändå konstigt att jag hade över fyrahundra unika besökare igår. Jag har varit länkad förut på storbloggares bloggar och det har genererat i kanske 100 besökare extra. :P Så det här förvånade mig smått.
Men idag är allt som det brukar vara igen (32 besökare än så länge)...Och nu känns det bra igen :P Haha!
Denise

10:e kommentar, skriven , av kristin:

Kul med nya läsare :) Jag är en av dom hihihi ^^ kram

11:e kommentar, skriven , av Wiilow [Foto Tankar Känslor]:

Vad roligt. Jag länkade dig en dag men jag tror nog inte heller att det kanske hjälpt så mkt, men vem vet :)
Kram

Svar: Ja just det !! :) Haha, du är nog en stor del av boven ;) Kram <3
Denise

Kommentera inlägget här :