Underbara läkare.

publicerat i Kevin 6 år, Sjukdomar;
Kevins läkare ringde mig idag när jag låg och sov. Hon är verkligen helt fantastisk den kvinnan och har hjälpt och stöttat hela familjen när det var som jobbigast. Det bästa av allt är att hon verkligen vill se ett slut på Kevins nattliga kissproblem och hela tiden sätter upp nya tider för uppföljning. Underbara läkare. Idag förnyade hon Kevins recept över telefonen också så jag slipper gå och förnya det på en läkarklinik.
 
Jag berättade att under hela december månad så har det hänt en ynka olycka till skillnad mot de nätter som det hände upp mot fyra olyckor under en natt och både Kevin och mamma blev frustrerade över bristen på sömn. Första prövomånaden direkt efter läkarbesöket så hände det lite olyckor titt som tätt, men då kissade han ner sängskyddet istället och dem var ju bara att slänga direkt i soporna.

Under slutet av Januari så ska hon höra av sig igen och då ska vi se om det finns möjlighet att sänka dosen på minirin så han tillslut vaknar själv på nätterna. Men hon sa att det är mest lönsamt att vänta till efter jul då man lätt dricker och äter på oregelbundna tider och till man får tillbaka den vanliga rutinen igen.

Men under december har han använt sig av två sängskydd från ett nytt paket istället för ett helt paket som  månaden innan. Och ena gången hände det en olycka och andra gången tog han sönder sängskyddet med fötterna i sömnen så det kom bomull i hela sängen istället, haha.

Så nog sker det framsteg allt!
 

Nu har vi två oöppnade och ett öppnat paket av Attends samt en beställningsorder på nya om vi skulle behöva. Men för tillfället känns det helt onödigt (lycka!)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sotnosen!:

Vad skönt med en läkare som tar en på Allvar och som man litar på!

2:a kommentar, skriven , av Mli - Husägare & blivande mamma ♥:

Det kan man verkligen säga ja ;)

3:e kommentar, skriven , av Mathilda:

Vad härligt att det går åt rätt håll :)

4:e kommentar, skriven , av Caroline:

Dom där sängskydden är inte att leka med om man råkar riva av dom på mitten ;P det är tame tusan ludd överallt! Men dom är himla bra för de ändamål dom är till för :) Skönt med engångs så man slipper tvätta hela tiden. Ser dom i jobbet hela dagarna, väldigt effektiva.

Vad bra att medicinen verkar hjälpa. Kan inte vara kul att ha det sådär. Jobbigt för både honom och er andra i familjen men framförallt honom :( Hoppas allt löser sig. Ni verkar ju ha en toppen läkare. Kram.

Svar: Haha nej herregud vad dem luddar när det är hål på dem. Jag fick köra med dammsugaren i sängen morgonen där på för att få bort allt. Just nu känns det som vi kommit väldigt långt med medicineringen och han reagerar väldigt bra på den vilket inte kan vara bättre :)
Kram!
Denise

5:e kommentar, skriven , av anna:

underbart att det finns såna läkare. kram

Svar: Ja det är inte ofta man blir så nöjd över någon inom vården! :)
Denise

Kommentera inlägget här :