Vecka 37 och första advent.

publicerat i Barnen, Gravid, Högtider;
Första advent nu. Jösses vad tiden springer. Nu kommer jag dela mina närmsta graviditets-veckor med advent. Mys. Vi är dock enormt efter och tänkte börja pynta först idag. Andreas ska ta hand om barnen och baka något gott och enkelt medan jag ska städa och få upp alla ljusstakar och allt julmys. Vi har helt enkelt inte haft tid eller ork till att julpynta innan. Det handlar om att gå upp säkert sjuttio trappsteg till vinden för att få ner en låda med julsaker. Jag tar inte och bär ner den självmant nu längre, haha.
 
Igår natt var jag tvungen att knapra på två gaviscon och ta ett glas samarin för att kunna somna. Min halsbränna tog verkligen död på mig tillsammans med de sura uppstötningarna som verkligen brännde hela vägen ner i halsen och blev som knivblad på ryggen. Ett tag ville jag börja gråta för att jag var så trött.
 
Vecka trettiosju går jag in i idag, och inga tecken på bebis annat än sammandragningar och sparkar samt förvärkar som dock har börjat avta de senaste dagarna...

För mig får hon, även om det är pain in the ass vissa dagar - stanna inne till nyår...
... efter tolvslaget alltså.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av stina:

hejsan! jag undrade om du ville göra bloglovinbyte med mig? http://www.bloglovin.com/blog/869430/stina-kemi det är länken till min bloglovin, säg till om du har börjat följa mig och vilken fölljare du blev, följer såklart tillbaka! :)

2:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Jag vill också att min bebis stannar inne till nästa år, den första får han gärna komma :P

Kommentera inlägget här :