Vecka 38

publicerat i
Det är verkligen the final countdown. Och vi är supernervösa och superspända över att ankomsten är så nära nu. Vi försöker planera det mesta, så jag har nummret till Andreas jobb om han skulle jobba natt. Min mamma är på á jour dygnet runt om det skulle behövas och det är egentligen bara en väska som ska packas till Kevin om det skulle vara så att vi behöver dra iväg mitt på dagen så Kevin kan dumpas av hemma hos mina föräldrar om det skulle behövas. Jag får låta packningen ligga i en liten hög på soffan i hallen till honom då det är hans skolryggsäck som ska användas.
Det märks att det är trängre och trängre för bebisen i magen nu. Hon sparkar och har sig men sover betydligt mer på nätterna nu än innan och är vaken på kvällarna vilket är skönt. Det är troligtvis därför jag sover bättre om nätterna nu istället för att vara vaken alldeles för sent.

Jag vågar inte ens tänka på vad jag väger för tillfället. Med Kevin så vägde jag 66 kilo som mest och den vikten lär jag ha passerat sedan ett tag tillbaka. Imorgon får jag veta mer exakt vad jag väger då jag ska på ett MVC besök halv tolv. Då lär jag också få veta om bruden har fixerat sig eller om hon fortfarande kan snurra runt lite som hon vill.

Vecka trettioåtta nu alltså.
The final countdown.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Caroline:

Så spännande! Vad hade ni för bf datum? Ni lär ju iaf få världens finaste julklapp :)

Svar: Den 29:e december är hon beräknad till. Jag tror dock hon kommer tidigare :) Eller jag hoppas att hon gör det :p
Denise

2:a kommentar, skriven , av Caroline:

Jag håller tummarna för dig/er! :)

Svar: Åh tack Caroline :)
Denise

3:e kommentar, skriven , av Mathilda:

Det är så spännande, känns lite löjligt att jag längtar efter att du ska föda :P Du är väldigt fin i rött förresten :)

Svar: Haha jag längtar ju efter att du ska få din, så vi får vara löjliga tillsammans ;)
Tusen tack <3 :)
Denise

4:e kommentar, skriven , av Sandra:

"Sover på nätterna och är vaken på kvällarna"

Bidde det lite fel där möjligtvis? Haha :) Så fiiiiiin du är med din mage! Det är nog dags när som helst nu, fast jag hoppas nästan du får en Januaribebis, då föds ju våra bebbar samma år! Så roligt! :)

Svar: Haha nej nu sover hon faktiskt på nätterna tösen och är vaken när jag är vaken :D Så det känns toppen!
Ja det hade varit superkul om ungarna var födda samma år med bara en månads skillnad. Men jag tror inte min kropp pallar med att bära bebisen och all vätska så länge till ;D
Denise

5:e kommentar, skriven , av Denise - Gravid i v 34:

Oj vilken mage:) finT!

6:e kommentar, skriven , av Sandra:

Ja, det låter ju kanon! :) Ringer fortfarande lite roligt i mina öron att hon sover på nätterna och är vaken på kvällarna, vad gör hon på dagarna då? :p

Hehe det förstår jag, kan tänka mig hur pass tungt du har det! För din skull får vi hoppas på en snart-i-December bebis! :)

Svar: Haha dagarna gör hon som hon vill på ;D det är nätterna som är jobbigast när jag ska sova om hon är vaken och sparkar =P
Ja Snart-typ-nu-i-december bebis! :D
Denise

Kommentera inlägget här :