Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Malin Westman:

Va mysigt :) Jag längtar tills jag får bli mamma!!

2:a kommentar, skriven , av Malin Westman:

Sv; hehe aa det förstår att det inte är....Började ju min resa mot att bli mamma i september förra året! den lyckligaste dagen i mitt liv när jag såg att testet var positivt! För det tog 1 år och 3 månader innan vi lyckades bli gravid....Dock så slutade resan den 13 december :/ Fick missfall! Och det var den värsta dagen i mitt liv! Men har bearbetat det nu och börjar må riktigt bra igen :)

3:e kommentar, skriven , av Malin Westman:

Sv; tack söta du! Jo man blir påmind...speciellt eftersom att min sambos brors flickvän såg till att hon blev gravid så fort hon fick höra att jag var gravid! Hon var/är en månad efter mig! och hon har dragit på sig "offer koftan" och tycker att det är jätte jobbigt för henne det som har hänt mig :/ hon vände på det hela så att alla ska tycka synd om henne! Men jag mår mycket bättre i dagens länge! Men det är bara för att jag inte pratar med henne längre!

4:e kommentar, skriven , av Malin Westman:

Sv; ja det kanske löser sig...men det är inget jag tror på eller strävar efter! Jag är besviken, arg på henne! Vi var bästa vänner innan alla hände!

5:e kommentar, skriven , av Malin Westman:

Sv; Det är skönt att höra :) För tro det eller ej så har i stort sätt alla mina vänner övergett mig! Först för att jag blev gravid och sen för att jag fick missfall! Dom blir sur över att jag inte vill med ut och festa! Dom förstår inte varför vi alla prioriterar olika! alla växer upp olika...en vän till mig har börjat lagt sig i mitt liv, över att jag vill ha barn! Förlåt...nu babblar jag bara på^^

Kommentera inlägget här :