Teaser.

publicerat i Vardag.;
Jag har gjort ett tidsinställt inlägg för varje dag, fram till tisdag än så länge. Min nya kategori här i bloggen heter "vill du bli ung förälder, klicka här!"

Kategorin skapade jag för att jag får så många possitiva åsikter om unga föräldrar. Fine, alla som är unga föräldrar kämpar som djur för att få vardagen att fungera, om man är en normalt funtad ung förälder alltså. Men det betyder inte att jag - som sedan sex år tillbaka är ung förälder, råder andra till att sätta sig i samma situation. Tvärt om så känner jag att det är dags att någon bör ta tag och avskräcka andra från att bli med barn tidigt. Hade någon gett mig de råd jag kan ge andra idag så hade jag troligtvis gjort något annat idag än att vara ung förälder. Men efter det jag hade hört som tonåring så såg jag inga hinder alls med att bli fifteen and pregnant.

Det känns som alla de possitiva sidorna med att vara förälder kommer ut i alla de andra blogginläggen jag gör - och jag känner att det är viktigt att ge er en verklighetsuppfattning om hur det troligtvis blir - nu är ju barn är ju väldigt olika. Så har man tur får man en ängel till barn.

Jag hoppas jag hjälper någon med dessa råd, denna konkreta fakta, samt dessa tankeställare som kommer ploppa upp i bloggen under dessa dagar. Annars hoppas jag att ni andra kan få en läsning ni känner att ni får lite nytta av.

Kommentera inlägget här :