En rolig dag, typ.

publicerat i Denise, Vardag.;
Igår var en rolig dag. Typ.
 
För det första låg jag inne hela dagen för att jag har fått en förkylning som jag måste kurera mig ifrån. Och för det andra så är min ögoninflammation kvar. Men efter middagen, vid åtta drygt så beslutade jag mig i en reklampaus att ta lite småpengar och handla godis för, ni vet kanske vilka cravings man kan ha när man är gravid, får man inte saken NU så är man villig att döda något, eller någon för det.
 
Jag sprang i alla fall över till filmkedjan, en minut från vår dörr och handlade en liten godispåse och en liten burk cola till mig som sällskap under kvällen. En "tycka synd om sig själv" påse liksom, för Andreas sov ju bara (med all rätt).
 
När jag kommer tillbaka så har porten gått i lås. Mina nycklar är inne i lägenheten. Min mobil är inne i lägenheten. Allt jag mot förmodan skulle tänkas behöva är inne i lägenheten. Som längre byxor - då jag bara sprang över i shorts och t-shirt. Inte nog med att jag blev utelåst och behövde vänta på någon snäll granne som förhoppningsvis skulle komma så började det att regna också. Visserligen dugga. Men regn som regn.
 
Det kändes både taskigt och lönlöst att knacka på vårat sovrumsfönster, då det av en konstig anledning är placerat tre meter upp på husväggen. Och här var det upp till mig, den gravida dvärgen att på något sätt göra mig hörd och levande... nej du.

Efter något som kändes som tre timmar, men som bara visade sig vara fyrtiofem minuter utan att ha sett ett levande tecken hos varken grannarna eller någon snäll själ som var vaken så kom jag på den genigala idén att gå och känna på grannarnas port om den var låst. WIN! Den var öppen. Nu krävdes det bara att vindsgången, längst upp i huset skulle vara upplåst också för att jag skulle kunna ta mig hem utan att behöva störa någon granne.

WIN igen, dörren stod lite på glänt. Enda nackdelen var att vindslampan inte fungerade, så där gick jag och trevade, bland bråte och saker som stod i vindsgången, innan jag efter några skrämmande, uppjagade minuter fann vår dörr ut till vår trappuppgång. Lyckan var total. Jag kunde äntligen gå hem igen.

Taggar: Cravings, Filmkedjan, Godis, Godispåse, Mobil, Nycklar, Smågodis, Utelåst;

Kommentera inlägget här :