En udda, afrikansk dröm.

publicerat i Denise;
Jag har haft en otroligt skum dröm i natt. När jag tänker efter så har det säkert med alla statusuppdateringar från gårdagen om nyfödda bebisar att göra. Hela fyra stycken av mina vänner och bekanta fick barn igår, grattis till er!

Jag drömde i alla fall att jag var gravid i sjunde månaden men att vi inte visste om någonting. Vi fick en kallelse till kommunhuset i afrika för att göra en hälsokontroll, fråga mig inte varför det var i ett kommunhus, eller för guds skull i afrika. Varmt var det i alla fall.

Jag fick veta att jag var gravid och dom ställde mig frågan om jag var gift, allt detta på engelska så klart. "Hell no" blev mitt svar, men jag förklarade att jag var tillsammans och bodde ihop med pappan som visade sig vara Markoolio.

Dom kollade snopet på mig, började svära deras afrikanska böner över mig och sa åt mig att mina val stod mellan en abort eller en hängning för att jag haft sex innan giftermål. Jag valde givetvis aborten, mest för att jag inte visste att jag väntade barn tidigare.

Jag blev placerad på ett lergolv tillsammans med ett tjugotal andra afrikanska kvinnor som satts i samma situation som mig. Trots att vi flera gånger förklarade att vi var "rika" och hade tillräckligt med pengar att ta oss till en steriliserad plats som ett sjukhus så blev vi nekade. Mitt i allt kom min läkare in och detta var Mikael Persbrant, han höll på att spela in en ny läkarfilm i afrika och incisterade på att allt var som det skulle och att han skulle gå lugnt till väga för att enkelt få ut mitt barn så jag slapp hängning.

Det slutade med att jag valde hängning i alla fall. Jag kunde inte låta en skådis skära i mig. Jag vaknade tack och lov långt innan själva hängningsscenen kom.

Thank god!


Bäst av allt var dock när jag vaknade och insåg att jag inte var tillsammans med Markoolio. Han var ett värdelöst stöd, haha.

Kommentera inlägget här :