Fina fisken.

publicerat i Denise, Jobb, Kevin 6 år;
Jag tror det är trehundratjugoelfte gången idag bara som jag nyser.

Jag märkte smått på eftermiddagen hur mina arbetskompisar tog avstånd från mig mer och mer ju mer jag nös, haha. Stackarna. Förstår att ingen vill dra på sig någon influensa just nu. Usch, jag hoppas verkligen att jag slipper den skiten också. Helt ovärt att vara sjuk på sommaren.

Nu idag har jag fått två jobberbjudanden. Jag som trodde min sommar skulle bli "död" och långdragen - då jag inte planerat in något jobb i sommar alls. Jag har alltid haft i åtanke att jag tar dagen som den kommer - lite Carpe Diem varning över mig. Men hur som haver, det var min tanke - och så rullar alla erbjudanden in. Jag vill inte riktigt tacka ja - utan avvaktar och ser vad jag får mer för erbjudanden.

I morgon är det redan midsommar. Planerna inför morgondagen är fortfarande ganska ovisa. Jag funderar på att vara nere på vattenrutchbanan då Andreas arbetar hela dagen i morgon - på förmiddagen så kan jag och Kevin mysa tillsammans i alla fall - och han kan åka till han blir blå av det kalla vattnet. (Jag föredrar fortfarande att se på... på avstånd från vattnet. Sen så ska vi ju till mina päron där jag troligtvis får ta en doggybag och springa ner till Andreas med. Haha. Eller så  får vi avvakta med maten till han slutar vid halv sex. Möjligheterna finns som sagt.
 

Kommentera inlägget här :