Lite vardagsbubbel

publicerat i Denise, Jobb, Kevin 6 år, Vardag.;
Regnet slår hårt mot fönsterkarmen som hänger utanför i ungarnas sovrum, i morse blev jag väckt av samma ljud redan vid fem i morse och förmådde mig inte att somna om. Så nu är jag måttligt trött. Men just nu känns det som att det kommer vara detta ljud som söver mig. Jag ligger nerbäddad i den säng Kevin brukar sova i, samtidigt som jag brukar sova i hans 150 cm långa säng. Nu är jag nöjd över att jag i alla fall kan sträcka ut benen utan att behöva ha fötterna utanför kanten. Jag vet inte om ni har så - men jag får panik om jag sover med fötterna utanför sängkanten. Det känns som någon (eller något) ska rycka tag i fötterna, eller värre - slita sönder hälsenan, usch och fy.
Andreas dotter sover i samma rum just nu. Hon ska vara här hela veckan och mysa med oss. Så ni ska inte tro att vi blev barnlediga, tihi. Nej det är skönt med någon som håller våra rutiner i trim. Och skönt att ha liv i huset. Detta ljud av liv som annars dör när man är barnledig. Det är som att vi är beroende av barn för tillfället. Beroende till den grad att vi alltid måste hålla oss omringade av barn i alla fall. De måste finnas nära till hands hela tiden.

Jag pratade med Kevin idag också. Han lät glad och ivrig över att äntligen få vara nere hos pappa. Han hade nog inte alls tid att sakna mig, och jag klandrar honom inte för det. Jag blev bara glad och avslappnad över att veta att de tog sig fram säkert igår då det var regn och vattenplaning över halva sverige och den sex timmar långa resan hem till hans pappa.

Nu ska jag lägga mig och sova. Jag är otroligt trött och det har varit en lång och intensiv dag, både på arbetet och hemma så spänningshuvudvärk är ett måste nu när man ska lägga sig och koppla av. I morgon börjar jag inte jobba förrän klockan nio, men slutar dock halv sex. K-u-l. Jag kommer vara död.


Taggar: 150 cm, Avslappnad, Beroende, Sex timmar, Sverige, Sverigeresa, arbete, barnen, bonusdotter, delirium, dålig sömn, fönsterkarm, jobb, koppla av, lång arbetsdag, omringad, pappa, regn, sova, spänningshuvudvärk, telefon;

Kommentera inlägget här :