Orosmoment.

publicerat i Gravid;
Det finns vissa orosmoment just nu (läs I-landsproblem).
Orosmomentet nummer ett är att jag inte har några kläder jag kan komma i snart, annat än graviditetskläder. Detta problem har pågått sedan vecka nio, så egentligen är det inget nytt problem jag behöver utstå.
 
Orosmoment nummer två är att min mage växer så sjukt fort. Mina vänner som är i vecka tjugofem har lika stor mage som jag har nu. Å andra sidan så är det deras första barn, och mitt andra - men inte fan är mitt barn en sumobrottare för det... förhoppningsvis. Därför blir mitt orosmoment eller snarare undran om jag bär på två barn i magen. Crazy. Det skulle vara ganska omställande för hela familjen. Vi skulle bli fyrabarnsföräldrar över en natt. Givetvis får vi från den tjugosjätte juli på oss att förbereda oss. Men i alla fall. Jag hoppas verkligen inte på ett sånt besked, även om det skulle vara glatt att få två barn på en gång - för deras skull... men, nej tack, hihi.
 
 
 
 

Taggar: Andra barnet, Fyrabarnsföräldrar, Förstfödda barn, Gravid, Omställning, Orosmoment, Tjugosjätte juli, Tvillingar, Vecka femton;

Kommentera inlägget här :