Sömntutor.

publicerat i Denise, Kevin, Kevin 6 år, Vardag.;
Nu ligger jag och Kevin nerbäddade i varsin säng och ska sova. Vi var uppe klockan sex i morse så att vara uppe länge känns inte som någon vidare idé. I morgon ringer klockan vid halv sju, trots att jag börjar först vid halv nio. Men min takt på morgonen och min matlust är inte vad den brukar som sagt. Plus att det är en fördel om Kevin är påklädd, matad och klar att gå mot dagis när Andreas vaknar på förmiddagen innan jobbet.

Jag får sån otrolig ångest över att behöva låta Kevin gå på dagis så himla sena dagar. Trots att jag VET att jag inte får springa till dagis för fröknarna (dom har sagt att han har det bra nämligen) så kan jag inte låta bli att springa från jobbet nere vid kyrkan i centrum till dagis på under femton minuter. Jag bara måste umgås med Kevin, eller veta att jag har möjlighet till det.

Just nu vill jag att veckan ska gå jättesakta, Kevins pappa vill nog det motsatta. Men jag har liksom inte ställt in mig på att han snart ska vara borta i flera, flera dagar.

Enormt jobbigt är det just nu. Ni förstår verkligen inte, buhu!

Men en rolig sak som jag kom på nu i dag var att vi troligtvis inte kommer vara barnfria på julafton som vi tidigare planerat. Gud så mysigt att ha en liten groda att dela sina dagar med. En groda som vi aldrig behöver dela med någon annan... annat än mormor och morfar, samt farmor och farfar då och då. Men det kan man stå ut med, haha!
 

Kommentera inlägget här :