Total makeover.

publicerat i Vardag.;
Snart ska jag försöka slänga ut killarna på att byta olja på bilen.

Jag behöver nämligen ge vår lägenhet en total makeover, och för att detta ska vara möjligt så behöver jag bli av med killarna i några timmar. Dom får även passa på att tvätta bilen när dom ändå håller på.

Imorgon och i övermorgon jobbar jag på två olika dagis. Man blir lätt förslappad över helgen och igår kom vi inte i säng förrän ganska sent så vi kom givetvis inte upp i tid i morse, haha. Men vad gör det om hundra år... Men vi hade i alla fall det helt awesome på Grönan igår. Jag är sjukt nöjd över hur vädret lyckades ha uppehåll från regn och att molnen föll helt perfekt över den dagsvarma solen mitt på dagen, för att sedan återvända när det gick mot kväll.

Kevin och Andreas åkte Vilda Musen igår, riktigt modigt av min krabba, även om han tyckte det gick fort och var läskigt så höll han humöret på topp. Tills vi kom till lustiga huset som Kevin inte alls fann lustigt utan läskigt så han bröt ihop och ville där ifrån, på en gång helst, stackaren, haha. En himla tur att vi inte tog med honom in på Spökhuset, tihi.


Det var ju typ igår Kevin var i den här storleken.



Kommentera inlägget här :