Varannan natt.

publicerat i Denise, Gravid, Högtider, Kevin 6 år, Vardag.;
Varannan natt sover jag jättebra. Varannan sover jag nästan inte alls. I natt var en dålig natt. Jag känner mig allt annat än utvilad. Det är tur att jag bara jobbar till fyra och att Kevin blir hemma med Andreas som är ledig.

Nu ligger jag ihopkurad i vår hallsoffa - vi har så mycket kläder och bråte i soffan att man får ta två händer i mitten av soffan och dra åt varsitt håll. Haha! I morgon redan är det midsommar. Min stackars man (okej, det är inget synd om honom) ska jobba hela dagen medan jag äter sill och myser. Ibland känns det som man inte firar annat än högtider om  vart annat. Nyss var det ju påsk. Var tar tiden vägen egentligen?

Från och med idag får tiden gärna gå sakta också. Jag har inte ens hunnit packa väskan som Kevin ska ha med sig till sin pappa på söndag. Å-n-g-e-s-t. 
 


En lite äldre bild, från samma tid, samma dag med en veckas mellanrum! Coolt att se hur man växer med tiden!
PS! Vecka tio är det min armbåge som syns. Inte någon hängtutte, haha!

Taggar: , dålig sömn, högtider, ledighet, midsommarafton;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jossan:

Oj, fick du mage så tidigt? :o Jag har inte fått någonting (förutom tuttar då) och jag är i vecka 15. Livet är bra orättvist!

2:a kommentar, skriven , av Jossan:

Oj, fick du mage så tidigt? :o Jag har inte fått någonting (förutom tuttar då) och jag är i vecka 15. Livet är bra orättvist!

Svar: Orättvist?! Jag hade gärna sett ut som en modell istället för ett bowlingklot :p Mina kompisar som inte visste om att jag var gravid trodde jag var i vecka 20 när jag var i vecka 11, så nej det var mindre kul att behöva förklara sig =P

Jag tackar dock gudarna för att man får bröst under graviditeten då jag var en 70 A innan, och nu är jag 75 B! Jag börjar känna mig vuxen ;)
Denise

Kommentera inlägget här :