Krossa alla fönster.

publicerat i Denise;
Sitter här hemma och lyssnar på Maskinen i hörlurarna som i sin tur är inkopplade till datorn och får min mun att ofrivilligt sjunga ut så högt det går, nästan så att jag överröstar hörlurarna. Undrar vad grannarna anser om mitt lördagsnöje.

Krossa alla fönster hörde jag för första gången på jobbet när jag hade hand om julborden på Nynäsgården. Nathalie var det som introducerade låten för mig och jag har fortfarande den som en stor favorit. Den kommer väl alltid att påminna lite om hur det var att arbeta på julborden. Så jävla kul. Okej, kanske inte alltid. Men när det var stängning - och städningen stod på schemat, det var då musiken sattes igång. Givetvis så var resterna från dessertbordet och alla arton olika sillsorterna också tilltalande. Julbordet 2011, fan va awesome det var.

Jag och min mor har varit och fyndat på olika second hand butiker här i stan. Jättekul, hittade faktiskt ett par jeans som jag kommer flytta in i from now on. Kevin fick också, fyra eller fem olika byxor i RÄTT storlek. Ungen växer ju så det knakar.

I natt sover han hemma hos min kusin, så det känns vemodigt just nu då Andreas är där också och leker med mixerbordet tillsammans med min kusin. Han kommer nog hem ikväll någon gång. Jag får helt enkelt försöka överleva utan sällskap.

Nej nu ska jag dunka dunka vidare här.



Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Madde / Mamma och blivande fröken:

KUL! Jag önskar jag kunde fynda på secondhand, men de förekommer aldrig. Böcker då iofs men aldrig kläder :/

2:a kommentar, skriven , av Sara:

Heej fin blogg allt bra?

Kram<3

Kommentera inlägget här :