Monsters inc.

publicerat i Kevin 6 år;
Som jag misstänkte så blev det flera springtävlingar till dagis. Kevin sätter upp små delmål till oss som man ska hinna först till, och givetvis är det han som vinner (nästan) varje gång. Så fort jag nämner meningen, "men det är inte kul om du bara vinner hela tiden" - så låter han mig vinna några gånger i rad. Haha. Jag är absolut ingen dålig förlorare om ni får uppfattningen om det - jag vill bara att Kevin ska vara medveten om att han inte alltid kommer vinna, så det inte kommer som en överraskning för honom att det faktiskt finns folk som är bättre på vissa saker.

Innan dagis så låg vi i hans soffa och kramades samtidgt som vi kollade på Monsters Inc. Jag köpte den filmen till Kevin igår då han alltid får möjligheten att välja mellan film eller bok. Nu har han nästan tittat sönder alla hans övriga DVD-filmer så jag kände att det var dags för en ny. Och han fick välja mellan ett fåtal filmer i DVD - hyllan på filmkedjan. Men han valde nog rätt, för det är en av mina favoritfilmer också.


Morgonmys i soffan.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emelie:

Hahha ;) Misstänkte väl att det var något sånt :D

2:a kommentar, skriven , av Angie Obell:

vad mysigt :)

3:e kommentar, skriven , av Erika:

Jo jag har gjort det, men blir ändå inte rikigt som jag vill! :P Hade kommit upp till 64 med en kompis men sen så ritade jag för dåligt så hon kunde inte gissa, typiskt! Hahaha!

4:e kommentar, skriven , av Jamina & Hanna:

Vilken fin blogg, kolla gärna in våran och komentera :D

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

Sv; ja! Just nu sitter jag och kollar på lite kläder och väskor på internet, ska försöka smöra för mamma och se om hon vill beställa lite med mig sen! :)



Kram!

6:e kommentar, skriven , av Angie Obell:

hehe kan jag tänka mig :)

Kommentera inlägget här :