Dödssjuk.

publicerat i Denise;
Jag är värdelös på att blogga. Speciellt nu när jag är sjuk. För jag är verkligen sjuk! Näst intill dödssjuk av allt snor som sätter sig i alla tänkbara hål jag har i ansiktet. Sjukt jobbigt är det om nätterna. Och nästan värre om dagarna då vardagen börjat här igen. Att cykla till dagis är nu en utmaning mer än en motionsform. Att andas samtidigt som fötterna ska röra sig på tramporna i en jämn takt är otroligt jobbigt.

Lagom till man kramats och pussats hejdå så kommer attacken som ett monster över mig. Jag börjar hosta och slutar inte förrän jag spyr - detta sker troligtvis av utmattning och en demonstration från lungorna.

I morgon ska jag tillbaka till jobbet igen. Jobbar med min älskade Stina, så ingenting kan gå fel. Annat än att jag får mina attacker, spyr och får städa toaletterna lite extra. Men jag har förvarnat henne om detta - så kvinnan känner till problemet.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

å fy vad jobbigt, stackare

2:a kommentar, skriven , av Jasmin - The dream of being famous!:

Hej, hur har din vecka varit hittills? :)

Min största dröm ät att bli en berömd skådis och äga ett klädmärke lika stort som H&M! Så kolla gärna runt lite i kategorierna och besök bloggen lite då o då, vem vet du kanske gillar den? :)

Fin blogg btw!

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

jätte härlig blogg :) kolla gärna våran<33



kram

4:e kommentar, skriven , av Wiilow [Foto Tankar Känslor]:

5:e kommentar, skriven , av Sanella:

Hörru, vart har du tagit vägen ? Dags att börja blogga igen !!! Kom igen. Nu :)

Kommentera inlägget här :