Allt för Sverige.

publicerat i Denise, Filmer/serier;
Ikväll hamnade jag och Kevin framför Allt för Sverige. Det enda som är tråkigt med programmet är att dem enbart visar allt det vackra av Sverige. Västkusten, Småland, Norrland, Stockholm och Göteborg. Man blir ju rädd att de släktforskande amerikanerna kommer hit i tron om att dem tror att Sverige är lite av ett paradis. Och det kan vi ju alla intyga att fallet inte riktigt är så, även fast vi har en enorm tur som får bo i detta land.
 
Men vi har alltså precis förflyttat oss från sovrummet till Kevins rum för att sova och för en gångs skull är jag helt slut. Förhoppningen ligger i att jag snart ska kunna släcka mina gröna ögon och komma till ro.

Snart så...!

Förövrigt, det där blåa linnet jag har på mig på bilden som jag fått av min arbetskamrat, missfärgade jag i tvätten för några dagar sedan då jag råkade tvätta en röd scarf med i samma tvätt... lika så blev mina vita leggings fläckvist rosa. Men det sorgligaste var att linnet var en av mina favoritlinnen nu under graviditeten och ni som varit, eller är gravida vet hur "lätt" det är att hitta kläder man trivs med, och den fick åka i soporna direkt, big fail. - sad face.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Janni:

Du kan inte färga om linnet med lite tygfärg då? Så gör jag när jag varit lite för trött och åstadkommit en fruktsallad av färger i tvättmaskinen... Det mesta brukar gå att rädda :)

Svar: Nu är det lite försent med tanke på att den åkt till sopstationen redan ;P Men jag hade tanke på att färga det typ svart. Sen insåg jag att med min tur så skulle säkert tvätten som tvättades efter också bli svart =P Så jag stod över det alternativet =P

KRAM!
Denise

2:a kommentar, skriven , av Lotta, klädtokig småbarnsmamma!!:

Såg det med igår! Är Sverige så "lovely"?!? ;-)

Svar: Haha jag tycker då inte det =P Men det är väl en smaksak ;)
Denise

3:e kommentar, skriven , av Lotta, klädtokig småbarnsmamma!!:

Såg det med igår! Är Sverige så "lovely"?!? ;-)

Kommentera inlägget här :