Bäddat.

publicerat i Gravid;
Det krävdes mer än enbart en flytt av en byrå för att få in sängen i sovrummet. Och varken jag och Andreas har ork till att hålla på med det idag, så det får vänta till i morgon bitti när jag fått iväg Kevin till skolan. Just nu står sängen i vardagsrummet i väntan på att vi burit upp en del saker och möbler på vinden (sex trappor upp utan hiss, wippi!)

Jag har i alla fall tvättat spjälskyddet som åkte med sängen och skrubbat rent samt bäddad sängen lite. Det är otroligt svårt att bädda sängen när den är fastskruvad i läget längst ned, och ha en stor mage ivägen, haha. Men tillslut funkade även det.

Just det! Jag går in i vecka 36 också. Så jag kommer bjuda på bilder från veckan nu under kvällen (tur att jag laddade kameran idag!)
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mamma:

Denise stumpan, spjälsängen ska monteras med högt bäddläge när barnet är litet. Bottenläget är till för bebisar som kan resa sig upp.

Svar: No shit sherlock, haha. Den var ihop-monterad när vi hämtade den mitt emot. Så vi bar hem den som den var. Så vi ska skruva om den imorgon!Puss!
Denise

2:a kommentar, skriven , av Riccie - Gravid v39:

Med risk för att verka helt bortkommen men va sjutton är "vyssan lull tassar"?! Å varför vill man ha sånna?! =)
Men en himla fin säng! =)
Kram R

Svar: Haha, ja det undrade jag också. =P Men dessa tassar gör så att spjälsängen går att vagga. Väldigt behändigt faktiskt och det blir ett riktigt bra gung i sängen som säkert kommer vara lugnande för barnet :p
Jag hade troligtvis aldrig köpt det själv (då jag aldrig hört talas om det innan) om det inte kom till köpet av sängen :P

Kram!
Denise

3:e kommentar, skriven , av anna:

Fint det blev:-)

4:e kommentar, skriven , av Mathilda:

Hm har funderat på om sånna där vaggtassar är värda att köpa. Kul att du fick det med men det kanske inte är värt att lägga några hundra på eller vad tror du?

Svar: I första hand skulle jag kolla om ingen kompis eller om någon säljer dem billigare, för originalpriset på 299:- tycker jag inte att det är värt :p Men som sagt, det finns säkert någon som säljer dem betydligt billigare om man håller utkik ;) :)
Denise

5:e kommentar, skriven , av Mathilda:

Då ska jag nog börja hålla utkik :) Tack Denise! Kram

Kommentera inlägget här :