Bankomatkortet.

publicerat i Denise, Kevin 6 år;
Nu är snart frukosten uppäten för lillemans del. Han är så fruktansvärt långsam men idag har han i alla fall visat framfötterna med att äta upp frukosten utan massa tjat. Det blir väl kläderna som kommer bli det största problemet idag, för ingenting går problemfritt med en sexåring i huset ska ni veta. Alltid ska det trotsas om något.

Jag vaknade och var pigg som en lärka vid halv sex. Lite väl tidigt för min del då jag somnade framåt halv ett i natt. Jag lyckades komma till ro igen och somna om strax efter sex till klockan sju nu på morgonen då larmet väckte mig till liv igen. Men nu håller tröttheten på att komma smygande tillbaka, så det blir som vanligt en "kort tupplur" på förmiddagen.

Jag har lagt undan mitt bankomatkort på någon strategisk plats nu igen under helgen - det är ett under att jag inte lagt undan det tidigare då jag är extremt snurrig och vimsig av alla hormoner i kroppen. Så det får bli till att söka upp det under dagen och förhoppningsvis få handla lite saker som återstår till BB-väskan. Idag började jag leta under brödrosten där kortet befann sig förra gången, men idag hade jag inte samma tur minsann. Kylskåpet och badrumsskåpet måste jag nog också kika i innan jag ger upp hoppet om att bankomatkortet är borta, haha - men då ska jag ha hunnit kika på alla andra ställen innan jag kollar i kylskåpet, så klart!

// Vimsig mamma 89.


Bjuder på en gammal bild från vecka 19-20-21, någonting sånt.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

nä fy vad jobbigt, igen. du får tejpa fast det i pannan:P
jag kan inte se dina foton:( kram

Svar: Haha ja pannan vore ett alternativ det också ;)
Jag hittade precis kortet by the way... i min tjocktröja. ^^

Hmm, vad kan det vara för knas då? Jag får upp alla bilder både på mobilen och på datorn ? :/

Kram!
Denise

2:a kommentar, skriven , av Mikaela-Mamma till Ludwig:

Detdär med att lägga ifrån sig sakerna (nycklar och plånbok bl.a. ) på ett ställe och sen inte ha en blekaste aning om var man lagt det är lite av en klassiker här hemma ;)
Men det är ju en så enkel sak att göra ifall man har annat i tankarna och så hittar man dem senare på de minst tänkbaraste ställena :)
Hoppas du hittat bankomatkortet, kram!

Svar: Haha ja jag är expert på att slarva bort saker, speciellt kort, mobil och nycklar! =PMen ja, jag hittade kortet tillslut, det låg i en kofta som jag hade på mig i helgen ;)
KRAM!
Denise

3:e kommentar, skriven , av Nicolinafoto:

Riktigt snygg topp! Är det en mamma topp eller en "vanlig" topp? Vart är den köpt? :)

4:e kommentar, skriven , av Carro - Foto:

Alltså är det bara för mig som dina bilder inte visas? jag ser bara svarta streck där bilden skulle ha varit.

Svar: Jag har haft en annan tjej som kommenterat precis samma sak? :sVad använder du dig av för webbläsare? Har det något med den att göra? :/ Jag har då ingen aning om var problemet ligger då jag ser allt precis som det ska vara?!
Denise

Kommentera inlägget här :