Barnvagnen.

publicerat i Bilder, Gravid;


Fan va söt mamma är, jag dör!
Den här superfina vagnen som inte gör sig rättvis på bild (därav den mer rättvisa bilden från nätet under) kom mamma hit med vid ettsnåret. Hon förklarade allt det nödvändigaste för mig - jag som verkligen inte är någon vagnintresserad mamma försökte hänga med under tiden som morsan beskrev alla finesser. Hur som helst vet jag att den kommer användas flitigt när vi ska ta oss på längre promenader!

Här har hon hållt detta hemligt för mig i över två veckor. Vi som vanligtvis inte kan hålla något hemligt för varandra i längre än tio minuter, haha.

Älskade goa mamma/mormor, du är helt fantastisk.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra:

Åh vad fin den var! :) Det komiska är att det är PRECIS den vagn jag sitter och ständigt funderar på om NÄR jag ska beställa. En kronan, fast jag tänkte mig en grå! Dom har ju erbjudande på den barnvagnen med just nu! :) Är den röda, röd-röd i verkligheten? Tycker jag ser ett rosa sken i den, eller så kanske jag bara inbillar mig!

Svar: Den är mest röd-röd om du frågar mig, men jag kan lika gärna vara färgblind! Men jag ser inte så mycket rosa i den. Men det kan vara kameran som lurar ögat...
Jag tycker den röda färgen inte är så skrikigt röd som jag inbillat mig i huvudet, utan mer "behagligt" röd om du förstår vad jag menar =D

KRAM!
Denise

2:a kommentar, skriven , av Sandra:

Okej, ja men det är ju bra. Jag gillar den röda himla mycket men är rädd att den ska vara för "skrikig" precis som du skriver att den inte är. Woho! Men... Endå har jag fortfarande beslutsångest. Grå eller röd.. Svart är ju alltid snyggt men blir alldeles för varmt på sommaren.. Jag får klura lite till innan det blir ett köp!

Kram!!

Svar: Precis så sa min mamma också i valet och kvalet, angående färgvalet, att svart blir som en bastu under sommaren, grått och bieget ansåg hon såg så trist ut och hon tyckte vi behövde en liten färgklick i vår vardag, haha. Så därför valde hon röd =p
Du kanske också behöver lite färg i din tillvaro ;)

KRAM!
Denise

3:e kommentar, skriven , av Emily:

Den är superfin! Vilken snäll mamma du har :))

Svar: Ja mamma är så himla bra!! :)
Denise

4:e kommentar, skriven , av anna:

Vad fin den är. Vilken go mamma du har. Kram

Svar: Tack Anna! KRAM!
Denise

5:e kommentar, skriven , av S:

Vad snällt av din mamma och vilken fin vagn ni fick! En riktigt färgklick som kommer stå ut :)

Haha, jag tror att alla livsstilar har sina för- och nackdelar. Galamiddag och NY i alla ära men det jag sett fram emot mest är vår soffa och tid ihop med min sambo utan att behöva dela honom med "halva världen" :)

Han är cirka 25 cm längre än vad jag är, så det är en bit. I alla fall utan klackar!

6:e kommentar, skriven , av Riccie - Gravid v39:

Å vilken superfin vagn!! Tycker många utav de nya modellerna på vagnar ser så himla "rymdskepp" ut men detta va ju en jätte fin "klassisk" vagn!! Bra Mamma du har =)

Svar: Hahaha, ja jag måste säga att jag håller med dig! Jag var rädd att mamma hade köpt upp sig på ett rymdskepp innan jag såg vagnen så jag blev positivt överraskad måste jag säga. Hon är inte dum alls min mamma :D ;)
Denise

Kommentera inlägget här :