En ond cirkel.

publicerat i Denise;
Att sova middag är inte så smart som man kan tro när man har haft sömnbrist natten innan. Man somnar ju automatiskt sent samma natt som man tagit igen sovtimmar. Så i natt somnade jag först klockan ett för att jag sov igen en och en halv timma av förlorad sömn igår... Och nu är jag så förstörd att jag inte ens orkar föra en diskussion med Kevin om att det är dags att vakna. Allra minst orkar jag bära honom ur sängen för att lägga honom framför barnkanalen så han vaknar till liv.
 
Idag har jag inga planer alls och tanken är väl att jag ska fortsätta ha det så till det är dags att hämta hem Kevin.
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Carro - Foto:

Märket på nagellacket heter MIYO och det finns i massor med olika dofter. Läste någonstans att man kan beställa det från Eleven.se själv köpte jag det i en närliggande liten butik här i norr ca pris på dom är 35 kr också så det är ju inte dyrt heller.

Tack för kommentaren om bilden, den är från i somras då vi besökte Norge. Här står kidsen på gränsen mellan Sverige och Norge. Snö i ryggen och barmark framför sig :) Härliga kontraster.

Svar: Haha, coolt! Har aldrig hört talas om det märket! Får ta och kika in i någon kosmetik-butik här i stan för att se om den finns inne =D
Ja det var en riktigt fantastisk bild :)
Denise

Kommentera inlägget här :