En STOR överraskning.

publicerat i Barnen;
Jag ringde min mamma som vanligt påväg hem från skolan.
Hon hade varit upptagen sedan halv sex på morgonen med att montera ihop någonting och vägrade till en början berätta vad det var. Men som vanligt, nyfiken som jag är så fick jag tillslut fram vad det var hon hade pysslat med.

Hon har nämligen beställt en barnvagn för att överraska oss med, haha, min fina tokmamma.
Så då har hon spenderat morgonen med att montera ihop den så att den kan komma hit till oss i eftermiddag innan vi ska hämta Kevin på skolan.

Jag har ingen direkt information om vagnen annat än att den är röd och har fyra hjul.
Jag tar kort och visar er så fort jag får tillfälle i eftermiddag, tro mig.

(Och jag som egentligen inte vill ha någon vagn för huvud taget.. jag får helt enkelt tänka om nu.)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Riccie - Gravid v39:

Humm.. Du planerade att inte ha någon vagn?! Känns inte det krångligt utan eller hade du en super plan? =)
Trodde att vagn var ett "måste" så blev nyfiken på er "orginal plan"! =)
Kram R

Svar: Haha många har synat min plan om att inte ha vagn ska du veta ;P
Jag hade tänkt mig köra på kängurumetoden. Bära runt på barnet på magen i någon typ av sjal eller sele. Mest för att jag läst att afrikanska barn nästan aldrig gråter och europeiska barn gråter jättemycket. Jag tror mycket har att göra med att afrikanska barn blir burna hela tiden och får uppleva den här "Kängurumetoden" som de kör med där nere :) Och jag diggar den ^^,
Denise

2:a kommentar, skriven , av Jennifer:

Snäll mamma du har! varför vill du inte ha någon vagn :/

Svar: Just för att jag läst om kängurumetoden och anser att det är bättre att ha barnet nära sig i en sele eller sjal istället för att ha barnet en meter bort från sig i en vagn. Framför allt så tror jag på kängurumetoden i början då barnet är så litet och otryggt i sig själv! :) Därför hade jag tänkt skaffa barnvagn först när hon blev runt 5-6 månader. :)
KRAM!
Denise

3:e kommentar, skriven , av Mathilda:

Kommer du överge din tanke om kängrumetoden nu eller kommer du försöka dig på det? Det låter spännande om än lite bökigt och tungt ibland.

Svar: Jag kommer absolut använda mig av kängurumetoden trots att vi har vagn nu. Jag har läst på så mycket om den och verkligen fastnat för den att jag helt enkelt måste prova och se om det stämmer att barnet blir lugnare. Funkar det inte så får jag helt enkelt se mig själv som besegrad och använda mig av vagnen mer än tänkt ;) KRAM!
Denise

4:e kommentar, skriven , av Emily:

Oj. Tror du inte det kommer bli tungt att hela tiden behöva ta sjal/bärsele när du ska någonstans? Nu vet ju inte jag hur långt du har till affärer, skola osv. Men för mig hade det aldrig gått att vara utan vagn :P
Din mamma kanske känner att det kan vara bra att ha vagn, ifall det inte skulle funka med sjal hela tiden.
Du får lägga upp en bild sen så vi får se vagnen :)

KRAM

Svar: Vi har otroligt nära till allt. Vi bor 100 meter från skolan och 100 meter åt motsatt håll ligger närmaste mataffären. Så har vi centrum bara 10 minuter bort med promenad, bussen bara ett stenkast bort och enda gången jag kan tänka mig att vagnen verkligen behövs är vid handling eller när vi ska hälsa på mormor och morfar ;) så morsan hade nog en baktanke där. Haha!KRAM!
Denise

5:e kommentar, skriven , av Sandra:

Men så gulligt av mamma din! Riktigt snäll gest! :)
Tänkte precis fråga varför du inte velat ha barnvagn men såg du redan fått svara på det flera gånger. :P Förstår hur du menar med "kängurumetoden", det måste ju självklart få barnet att känna sig extra tryggt. Men jag tror endå det kan vara bra att ha en barnvagn ibland om man vill gå ut på en långpromenad eller något. :)

Svar: Ja, hon är så galet söt. Helt otroligt att hon lyckats hålla detta hemligt för mig dock, haha.
Det kan nog vara behändigt med en vagn, men min tanke var att jag skulle köpa en vagn först när bebisen var 4-6 månader. Men nu behöver jag inte tänka i de banorna längre =P Men jag kör nog trots detta på känguru-metoden ett tag efter att barnet är fött i alla fall :) Det är ju när dem är små som man får passa på.

KRAM!
Denise

6:e kommentar, skriven , av Jennifer:

okej ja jo det låter ju vettigt. men kanske inte så bra för sin egen kropp att alltid bära och om man vill ut på promenad kanske det är skönt med en vagn :)

Svar: Ja men som sagt, tanken var inte att jag skulle bära barnet i så många månader utan mer de första så att den kände tryggheten från början =)
Men jag kommer nog fortfarande bära barnet mycket som planerat :)

KRAM!
Denise

7:e kommentar, skriven , av Jennifer:

Jaa :) mysigt! :) Kram

Kommentera inlägget här :