En svalare sömn.

publicerat i Barnen, Denise;
Jag tror jag har kommit fram till det största problemet kring mina sömnproblem. Jag kan helt enkelt inte ligga med duntäcket längre utan får nöja mig med påslakanet och då funkar det ganska bra att sova. En svalare kroppstemperatur gör tydligen mycket för nattsömnen. Nu vet jag varför Kevin gnällde och gnydde hela nätterna när han använde sig av duntäcket för drygt ett halvår sedan, haha. Så nu använder vi båda oss av påslakan när vi sover. 
 
Just nu ligger jag och ungarna och kollar på Samurai Rangers. Eller ja, ungarna tittar i alla fall med spänning och hoppas på att alla monsterrobotar ska dö. Kevin vill vara den blåa rangern och Andreas dotter vill absolut vara den rosa eller gula för dem är faktiskt tjejer. Sötnosar!


 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

Sv: Tack så jätte mkt.

Skönt att du har kommit på knepet till sömn. Kram kram

2:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Jag förstår vad du menar. Jag måste verkligen vädra ur sovrummet och kyla ner det innan jag ska sova. Trodde aldrig den dagen skulle komma då jag som alltid fryser tycker det är för varmt :)

Svar: Min son börjar klaga minuten som jag öppnar något fönster, så det kan jag enbart göra när han är ute eller i skolan för att vädra ur... annars får jag leva i ett kvavt rum =PMen jag skulle nog lätt kunna sova med öppet fönster nu om jag fick chansen. (Man har blivit någon klimakteriekossa nu under graviditeten) :P
Denise

3:e kommentar, skriven , av Sotnosen!:

Ja, när det är för varmt sover man inget vidare! :-)

Svar: Nej usch, jag har nog hittat precis rätt balans nu :)
Denise

Kommentera inlägget här :