Jag bryter ihop.

publicerat i Denise;
Jag börjar nästan gråta.

Min sömn är det viktigaste jag har för tillfället och i natt är absolut ingen natt jag vill minnas. Herregud.
Det började med att jag inte kunde somna förrän vid tolv. Men sex timmars sömn skulle lätt räcka för min del om jag bara skulle få iväg Kevin till skolan och fixa frukost och picknick åt honom. Men mina sex timmar krympte snabbt då jag vid ett - tiden behövde kissa och hade svårt att somna om. Då jag vid två-tiden behövde kissa och hade större problem att somna om. Då jag vid tre-tiden behövde kissa och inte somnade om förrän kvart i fyra. Från kvart i fyra fick jag sova ostört till klockan var 04.58 då jag än en gång behövde kissa. Nu har jag gett upp hoppet om att sova den sista timmen innan min klocka ringer.

Det gjorde inte saken bättre att Andreas legat vaken hela natten även han. Så jag har varit stressad över att snart behöva gå upp och över att Andreas legat vaken hela natten. F a i l.
Jag kommer sätta på mig stora magsår om jag fortsätter så här. Plus att dvärgen i magen kommer ändra sin sömnrytm efter min - för ni ska inte tro att hon sovit speciellt mycket under natten, alls. Hon är vaken nu också. Toppen, verkligen.

Men nu ska jag i alla fall upp och fixa varm choklad till Kevin. Smörgåsar och frukt, lite ombyteskläder, samt frukost på det.

Behöver jag nämna att jag ska hem och sova sen när han är dumpad på skolan?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Jag hoppas verkligen du får sova nu under dagen! Jag tycker nätterna bara blir jobbigare, det ger nästan lite ångest och veta att det är dags att lägga sig eftersom jag inte brukar kunna sova.

Kommentera inlägget här :