Kevins favoritord och meningar.

publicerat i Kevin 6 år;
Kevin har en tendens att haka upp sig på vissa meningar och ord. Just nu, på topp tre ligger:

"What the?!" - ordet fuck är tack och lov uteblivet i hans mening. Han använde dock dessa ord så ofta att Andreas tillslut frågade om Kevin visste vad de betydde, och när han inte fick något svar från Kevin så svarade Andreas själv att orden betyder Ketchup. Så Kevin har lagt ner dessa ord och attityden som tillhör orden ett tag nu.

"Oh my God." Japp, det är ett av Kevins favoritord. När jag frågar om han inte kan säga "Åh min Gud", på svenska istället så skrattar han och säger "Aldrig i livet". Och innerst inne så tror jag inte att han har en susning om vad Oh my God betyder heller.

"Asså, vad det laggar". Kevin är en spelnörd. En nörd. Han är tonåring i förtid och sitter med sina jämnåriga kompisar och snackar skit över skype. Inte varje dag, inte hela tiden men ibland, några kvällar i veckan. Och då är ordet "lagga" ett superpopulärt ord. Allt laggar. Spelet laggar. Datorn laggar. Morsan laggar när hon försöker stamma fram att det är läggdags. Allt laggar!
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ♥ Camilla - med liten i famnen!:

Haha! Du kommer ha full rulle hemma när jag faktiskt bli tonåring ;D

SV: Tack vännen!<3 Ja det blev helt oväntat en bebis över en helg för två veckor sedan. Det är väl först nu den här veckan som chocken lagt sig och vi lärt känna honom ordentligt! Det känns fortfarande tufft emellanåt men bara jag har honom nära mig så håller jag mig lugn :) Han växer och blir starkare för varje dag och nu börjar vi verkligen längta hem! Fast det känns fortfarande väldigt långt bort, det är det jobbigaste just nu. Vill komma hem och bli människa igen!

Kommentera inlägget här :