Knasig webbläsare?

publicerat i Denise;
Jag har haft några läsare som kommenterat idag angående att vissa bilder inte går att se. Det är precis samma för mig när jag använder mig av internet explorer, men använder man sig av firefox så fungerar det precis som det ska. Mysko. Jag vet inte alls vad detta beror på dock då jag inte är något datasnille, haha.
 

Det blev i alla fall hemmagjorda brunabönor, stekt potatis och falukorv idag till middag. Sen rullade jag bort från köksbordet och direkt ner i ett bad. Det finns nämligen inget bättre än att känna sig lätt som en fjäder i ett badkar fullt av varmt vatten. Enda gången som det känns som att jag inte är gravid och har ont och krämpor i kroppen är när jag badar varmt. Eller nåväl, donnan i magen påminner mig om att jag fortfarande är gravid då hon sprattlar likt en groda varje gång jag försöker koppla av, haha.

Nu är jag otroligt trött. För efter ett varmt bad och varm mat så känns det som John Blund kommit för att däcka mig tidigare än vanligt. Tur att jag är så vuxen att jag trotsar hans ord och tvingar mig själv hålla mig vaken...
 
En bild från igår.

Kommentera inlägget här :