Litet kvällsinlägg.

publicerat i Denise;
Kevin har verkligen beslutat sig för att vara uppe så länge han vill och behagar på "sin" enda uppesittardag. Så därför trotsar han sina ögon som går i kors och trotsar det faktum att klockan slagit elva. Jag ger honom dock fem minuter till, sen är jag ganska bombsäker på att han sover som en gris.

Andreas jobbar som sagt i natt i Tyresö. Stackarn, hans ögon går också bokstavligt talat i kors efter att ha jobbat natt nu i flera nätter i rad och helt plötsligt bryts mönstret av att behöva jobba på dagen - han började nämligen jobba vid klockan fyra i eftermiddags och förväntas jobba till två om det vill sig så illa. Han kom ju intrampandes vid halv åtta imorse efter att ha jobbat natt, så jag förstår att han är ko-ko för tillfället. Jag sa åt honom att köra sakta hem med vindrutan neddragen och musiken på högsta volym. Sömnbrist är verkligen inget man ska leka med!
 
Själv har jag legat och kollat på film hela eftermiddagen. Det började med "Have you heard about the Morgans?" och avslutades med filmen "Wanderlust". Skrattade högt och ljudligt åt båda filmerna, så de får goda betyg från mig! Sen avslutades kvällen med att gråta lite till Så mycket bättre. I alla fall när Magnus Uggla ställde upp med sin tolkning av "I heard of a girl" - alla hans låtar blir så magiska och så tydliga och får fram bilder. Och det är nog som Uggla säger - låten utmärker sig mer på Svenska! Låtar med engelsk sångtext är mer av en vardag these days.

Nu ska jag göra mig redo att hoppa i säng.
PS. Kevin sover som en gris... men jag ska inte säga I told you so...! DS.
Imorgon ska vi dra till Texas jag och Kevin...
Vad det betyder får ni veta först imorgon.
 

Kommentera inlägget här :