Pigg som en lärka...

publicerat i Denise;
Jag somnade, trots att jag bara sov i tre timmar (själv-valt) så fick jag sova ut den tiden ordentligt. Inga kisspauser, ingen som snurrade runt och inget som störde annat än regnet utanför. Helt underbart. Nog för att jag fortfarande är ordentligt trött men det känns som att jag får lida lite och förhoppningsvis somna tidigt ikväll.

Minns när jag i augusti undertiden som jag fortfarande jobbade då jag gick och la mig vid halv åtta och sov till sju dagen efter. Där kunde vi snacka trött tjej efter jobbet. Idag kan jag inte ens minnas när jag somnade och fick sova så länge. Jävla spökhormoner som intalar mig att fyra till sex timmars sömn räcker gott och väl... så man inte orkar städa och fixa, och pyssla här hemma.

Jag tycker himla synd om Kevin och hans kompisar idag. Regnet verkligen öser ner och har gjort sedan igår kväll. Och där ska dem stå ute i naturen och leta insekter, äta lunch och lyssna på läraren som är otroligt duktig på sitt jobb (han pysslade med Naturskolan när jag var liten också) men som troligtvis inte kommer få till sig barnens fulla uppmärksamhet i regnet...
 
Nu ska jag äta en ordentlig brunch och diska samt städa upp  här hemma för att jag har lite energi kvar.
Och den räcker troligtvis bara till det.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jonnié Jonsson:

haha ja visst e de störande

Kommentera inlägget här :