Sömntutan vaknar till liv.

publicerat i Denise;
Somnade direkt när jag kom innanför dörren från skolan imorse och sov till min mamma ringde och väckte mig nu halv tolv med frågan om vad Kevin önskade sig i julklapp. Med grus i ögonen och med en sprucken morgonröst och en kissblåsa som höll på att sprängas så fick jag komma på någonting snabbt, och jag tror nu att han kommer bli jättelycklig. Det var tur att jag hann iväg på toaletten och hann "öva min röst" för bara några minuter senare ringde dem från försäkringskassan.

Phu.

Tanken var att jag skulle ringt dem lite senare idag, men nu ringde dem mig istället. Skönt att ha alla frågor ur världen och min sjukanmälan är inne på handläggning vilket känns jättebra. Hon som ringde ställde lite frågor om jobbet och undrade om jag ville överklaga mot deras beslut om att neka mig en av dagarna den 11:e september som min sjukskrivning gäller från då min anmälan först hade registrerats den tolfte. Jag skrattade och sa att den elfte september alla redan är en otursdag, så det var inte nödvändigt med en omprövning och en överklagan - då det troligtvis skulle ha försenat försäkringskassans beslut om ersättning.

Det är alltså mycket med sjukskrivningar. Man ska inte tro att man bara kan få en sjukskrivning genom att skicka in alla papper som man ska. Allt måste tydligen vara till punkt och pricka rätt också.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sotnosen!:

Man ska vara väldigt frisk för att klara av att vara sjuk!!!

2:a kommentar, skriven , av Sotnosen!:

Man ska vara väldigt frisk för att klara av att vara sjuk!!!

Svar: Fan va sant!
Denise

3:e kommentar, skriven , av ellie:

Haha kanske inte så mycket längre :P Men är 169 cm lång :P

4:e kommentar, skriven , av anna:

ja fy vad mycket papper det är...man blir ju tokig av sånt. jag avbröt min sjukskrivning efter en vecka för att jag orkade inte med alla papper och att ersättningen skulle bli sen och så. kram

5:e kommentar, skriven , av Carro - Foto:

Åh jag håller precis på att fylla i mina sjukskrivningsblanketter, vilken jäkla djungel det är... sen kanske man får avslag iallafall. Ja det ska bli spännande det här, och handläggningstiden ska vi inte tala om det kan ju ta veckor. Huvva.

Kommentera inlägget här :