Spjälsäng.

publicerat i Barnen, Denise, Gravid, Kevin 6 år;
Vaknade pigg och utvilad redan kvart i nio imorse, herregud kan inte minnas när det hände sist. Trots att jag var uppe flera gånger under natten och kissade så var jag ordentligt utvilad nu på morgonkvisten. Och då hade jag somnat runt ett i natt till råga på det.
Idag har vi planerat in att kolla på en barnsäng hos grannarna mitt emot, spännande. För trehundra kronor säljer dem sin barnsäng, madrass och vyssan lull tassar. Kan ju inte bli bättre. Vi slipper resekostnaderna till IKEA som troligtvis ligger på precis lika mycket i pris som hela barnsängen och tillbehören gör. Plus att det var en otroligt fin barnsäng (modellen Hensvik alltså, då jag inte sett denna än), så det kan inte bli bättre.

Ska även möta upp mamma idag för att låna en termos av henne tills på tisdag (tomten jag önskar mig en termos i julklapp och en mat-termos). Kevin ska ju iväg med skolan till Naturskolan på tisdag och då var rådet att ta med något varmt att dricka åt barnen. Så han får en termos full av varm choklad helt enkelt. Förhoppningsvis blir det inte för tungt för honom att bära.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mathilda:

Hensvik serien är så fin! Jag var och köpte skötbordet ur den serien igår :) Låter som ett bra pris, jag älskar att fynda begagnat :) Kram

Svar: Ja det var ett toppenpris och toppenkvalité på sängen och alla tillbehör, liksom madrassen som var helt ny, haha. Så jag kan absolut inte klaga. Vi sparade nog en tusenlapp på det köpet, minst :)
Kram!
Denise

Kommentera inlägget här :