Tisdagstankar på en måndag.

publicerat i Denise, Kevin 6 år;
Imorgon ska jag till mödravårdscentralen och på läkartiden. Så det blir full fart hela dagen då jag knappt hinner mer än att lämna Kevin på skolan innan jag ska vidare till sjukhuset. Måste pina förbi jobbet i samma veva då för att lämna in mitt fortsatta sjukintyg som jag förhoppningsvis blir tilldelad av läkaren imorgon, försöka få tag på en Eva som jag aldrig har hört talas om som tydligen har hand om personalfrågor och så har jag som plan att packa BB-väskan. I alla fall börja på packningen...
 
Idag fick jag läkarsamtalet från Kevins läkare. Helt fantastiskt att hon tar sig tid och ringer oss för att höra hur det går. Hon ska ringa mig igen i mitten av december för att följa upp så att allt verkligen fungerar som det ska. Jag är supernöjd med att låta Kevin gå hos henne med hans problem. Skönt att hitta en läkare som försöker hitta en enkel och fungerande väg för barnet istället för att enbart hittar en väg som är enkel. Jag menar, det är Kevin som behöver stå ut med detta i några år framöver, och som det är just nu så kan både han och vi stå ut med tillståndet som det ser ut just nu.

Tandläkarbesöket hade gått jättebra på skolan och Kevin visade stolt upp en ny tandborste och ett informationsblad till oss föräldrar som tandläkaren delat ut.
 
 

Kommentera inlägget här :