Dagens jobbigaste...

publicerat i Gravid;
... det handlar inte alltid om att gå upp i vikt, eller ha det jobbigt med foglossning. Eller veta att man enbart kan bära tio procent av alla de kläder man tidigare kunde använda sig av varje dag. Det handlar inte heller om att man måste bära ett bälte runt midjan varje gång man är ute och ska gå längre än hundra meter. Och inte heller att man har en navel som petar folk i ögonen, bildligt talat, typ. Det handlar inte heller om att man får svårt att andas ibland. Eller att man har problem att sova. Eller att någon hickar konstant i ens kropp. Eller att det sparkas och buffas där inne.

Det jobbigaste just nu har egentligen ingenting med ovanstående att göra.
Det jobbigaste just nu är att jag går på toa var trettionde minut och tömmer min blåsa - och jag skojar inte. No time for jokes. Dricker jag ett glas av någonting så kommer det ut fem, minst.

Det jobbigaste är att varje gång jag kissat - kommer tillbaka till sängen som nu, och lägger mig till rätta - så känner jag mig kissnödig igen.

Life's a bitch.
And you don't always need to marry one- just carry one...
 
 

Mitt namn är Denise Elena Carlqvist - och jag älskar att vara gravid. Ibland. Sällan. Jag är nog inte skapt för det alls, men jag är född att vara mamma... Adoption nästa gång kanske?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av anna:

Jobbigt....men nu är det inte så långt kvar

Kommentera inlägget här :