En kul kulpåse.

publicerat i Kevin 6 år;
Kevin blir så stolt så fort han fått någonting.
Igår när vi gick hem från skolan så tog vi vägen in vid Röda korset för att se om vi kunde fynda någonting. Jag hittade två barnböcker i Disneyserien. En om Ferdinand och en om Ringaren i Notre dame, som vi inte hade tidigare. Och en krona styck för böcker känner i alla fall jag är förekomligt pris. Det känns nästan som man tjuvar dem på böcker när man ibland laddar upp med ett fkertak pocketböcker och endast  betalar en tia för dem.

Kevin då, han hittade en kulpåse full med kulor för strax över tjugolappen. Och på skolan är det i leksaksväg endast tillåtet att ta med sig kulor om man skulle vilja spela kula på rasten. Så idag fyllde han kulpåsen, näst intill på brädden och skulle prompt ha med sig två kilo kulor i ryggsäcken, och promenerade stolt iväg till skolan, böjd som en pilbåge då ryggsäcken vägde X antal kilo för mycket.
 
Och sekunden vi kom innanför dörrarna till skolan så drog Kevin åt sig grabbarna som en magnet för att visa sin nya kulpåse. Ord som "WOW va tuuungt" och "VA! Va många kulor!" hördes ljudligt i korridoren och man kunde se Kevins mungipor le lite extra.

Idag vet nog alla vad Kevin ska göra på rasten i skolan...
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra:

Vilken härlig blogg du har och vad härligt med bebis i magen:)

Hoppas du får en toppen dag! Kram

Kommentera inlägget här :