I-landsproblem.

publicerat i Denise;
Något som är lite jobbigare än att få popcornskal mellan tänderna är att få popcornskal i halsen som vägrar försvinna. Yep, that just happened to me.

Hostattack AB, kväljningar och tårkanaler som öppnar sig.

Men det är helt klart värt det, det är ju smörpopcorn.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anette:

Såg att du vart inne hos mig :) Kul att du är så ung mamma. Eller kul o kul.. Det e ju tufft, men kul. Jag var själv 16 år när jag blev gravid med min dotter som nu fyller 16 år. Det har vart tufft i perioder. Speciellt tills jag blev en 22-23 iaf.. Då var jag nog så splittrad av att både vara mamma och samtidigt så ville jag ha samma frihet som alla kompisar hade. Men den lugnade det ner sig och nu är jag stolt över att vara så ung mamma till henne. När hon själv blir mamma blir ju jag en ung mormor och det e skitcoolt tycker jag!
Lycka till med bäbisen i magen =)

2:a kommentar, skriven , av Isabell:

Håller med, det är så jobbigt!

3:e kommentar, skriven , av Camilla:

Haha! Min sambo var tvungen att sjukskriva sig från jobbet en dag för att ett popcornskal fastnade i halsen på honom xD Han fick gå till läkarn och ta bort det för det hade fastnat bakom ena halsmandeln. Men ändå, sjuk för ett popcornskal är ganksa komiskt xD

Svar: Hahaha fan va sjukt. Men jag förstår honom, det är otroligt irriterande med popcornskal i halsen, och man kräks nästan när man ska harkla upp det själv, usch. Haha!
Kram!
Denise

4:e kommentar, skriven , av Anna:

Hahaha, ja det är ett riktigt i lands problem

Kommentera inlägget här :