Magnus Ugglas supehit passar in i den här rubriken.

publicerat i Denise, Gravid;
Ska det gå tillbaka till början av graviditeten nu?

Från och till mådde jag illa i början av graviditeten. Men det förstår man ju med alla dessa hormoner och allt nytt som kroppen ställs inför, jag köper det. Och jag köpte att jag spydde några gånger fram till vecka sexton. Det var ingen big deal, speciellt då det inte hände varje dag utan mer då- och -då.

Men nu när jag är i vecka 28 så ska jag väl inte börja må illa igen? Idag fick jag kväljningar av ingenting när jag gick på skolgården och skulle lämna Kevin. Helt normalt. Sen höll jag på att spy när jag gick in i vårt nystädade kök. Också normalt beteende. Jag kunde inte äta middag för att jag mådde illa och kräktes nästan när jag skulle göra mina övningar som sjukgymnasten tilldelat mig. I flera dagar har jag haft den här illamående-känslan och den kommer och går, precis som i början av graviditeten.

Först trodde jag att det handlade om något jag ätit. Men nu förstår jag att fallet inte är så.
Min unge vill få mig att banta helt enkelt. Men hon kommer få ett hårt motstånd då jag inte kommer ge med mig.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra :

Hej! Fin blogg du har:) var också 15 år när jag blev gravid och en vecka efter jag fyllt 16 föddes vår dotter:) kul med andra lika "gamla " mammor ;) /Sandra

2:a kommentar, skriven , av Anna:

Usch jobbigt. Jag fick oxÅ tillbaka mitt så det sista kunde jag inte äta alls typ

Svar: Hua, jag hoppas den inte är tillbaka för att stanna hela graviditeten nu. Jag har verkligen inte tid med fler problem under graviditeten =P
Denise

3:e kommentar, skriven , av Mammayohanna:

Haha, ja dom namnen får vi skona våra barn ifrån tycker jag :p jag söker på alla möjliga namn på internet, då vi vill ha en ovanligt men ändå lätt att uttala. Det är en hel djungel där ute med namn.

4:e kommentar, skriven , av Carro - Foto:

Grattis till de lilla livet i din mage :) och tusen tack för kommentaren i min blogg. Kram Caroline.

Kommentera inlägget här :