Mm, gott.

publicerat i Kevin 6 år;
Kevin väcktes precis för att vi skulle kissa som vanligt vid den här tiden.
När jag kommer fram så ställer jag mig över hans säng och försöker väcka honom snällt. Han i sin tur öppnar ögonen och tittar förskräckt på mig, precis som han sett ett spöke. Han formar ansiktet, precis som när ett barn ska börja störttjura men isället för att gråta så sträcker han fram handen med alldeles röda, trötta ögon och säger;
"Här! Ta en!"
 
Jag som vet hur frustrerad jag skulle blivit om någon inte tog någonting som jag erbjöd dem i sömnen, smakade givetvis det Kevin hade att erbjuda. Men fråga mig inte vad det var. Ett giftbär, godis eller en matbit?! Hur som  helst så smakade det ljuvligt, så det tackar jag för!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sara:

Sv: Tack! Jaa London är sjukt härligt! Helt otroligt fin och mysig stad :)

2:a kommentar, skriven , av Malin:

Hehe med gud vad söt då! :-)
Ludvig yrade härom natten och frågade mig varför hans vovve (favoritgoseljuret) hade blivit grön. Vi va på Liseberg förra helgen, antar att det kanske hade något att göra med att han ser gröna kaniner. ;-)

3:e kommentar, skriven , av eRaey:

Tack, vad glad jag blir :D

Vad ska du göra idag? :)

Kram

4:e kommentar, skriven , av Sandra :

Haha vi kissar också med Lea vid tiotiden på kvällen, i sömnen då. Och hon brukar i också prata, dansa, peka och sånt, så mysigt! Haha man blir lika förvånad varje gång. Ja, tjat är så jobbigt men dock behövs det ibland men man känner sig så jäkla tjatig hela tiden. Men Men det är så det är :)

5:e kommentar, skriven , av anna:

Hahaha, undra vad det var

6:e kommentar, skriven , av Mary:

Äääälskar det där citatet! För det är fan sant. Man svarar i telefonen, om en 2 åring håller fram den och säger att det ringer. Punkt. haha :D

Kommentera inlägget här :